Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Clash of Clans’ın Yapımcısından Yeni Oyun: Clash Royale

 
    Ülkemizde ciddi bir oyuncu kitesi bulunan Clash of Clans Supercell’e de haklı bir ün kazandırmıştı. Şimdi aynı ekip bu kez gerçek zamanlı bir çoklu oyunculu savaş deneyimi sunan bir oyun ile karşımızda.

    Bir arenanın içinde geçen mücadeleleri konu alan yeni yapımın adı Clash Royale. Eski Roma dönemindeki gladyatör savaşlarından esinlenen oyunda karakterlerinizle en iyisi olmak için mücadele veriyorsunuz. Kendi savaş ekibinizle hem savunma hem de saldırı yapıyorsunuz. Kule savunma oyunlarından da esintiler taşıyan yapımda bir çok yükseltme seçeneği, kazanç sağlayan başarımlar ve her karaktere özel güçlendirme alternatifleri yer alıyor.

     Diğer tüm Supercell oyunlarında da olduğu gibi tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen oyunda gelir modeli uygulama içi satın almalara dayandırılıyor. Bu kez Clash of Clans ve Boom Beach gibi işlerinden farklı olarak durağan bir yapıdan kurtulup oyuncular daha aktif olmaya davet eden ve emek vermeden de eğlenceli zaman geçirebilmeye imkan tanıyan Supercell’in elde edeceği başarı şimdiden merak konusu.

    Android ve iOS platformlarında Türkçe dil destekli olarak yer alacak olan oyun henüz sadece Yeni Zelanda AppStore’unda yer alıyor. İlerleyen günlerde farklı lokasyonlara da adım atılmış olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Donanım Haber clash of clans supercell mobil clash royale
Square Enix Bulut Servisi Shinra'yı Kapatıyor Homefront: The Revolution'ın Çıkış Tarihi Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

conti2016

6.1.2016 23:33:19

0
Bu oyunun androide ne zaman gelcegi belli mi ?

Samed Bey

6.1.2016 20:20:44

+1
Adamlar nerden nereye geliştirdiler işi, bundanda iyi hasılat yaparlar artık.

BSC Misafiri

6.1.2016 16:46:11

0
güzel olmuş

strathmorea

6.1.2016 14:37:04

+5
Son güncellemeyle clash of clans ta 2 yıldır emek verdiğim oyunu mahvettiler. Bu tür oyunlardan uzak duruyorum artık, inanılmaz zaman alıyor ve sonra diyorsunuz ulan şunun kadar oyuna şu kadar zamanda harcadığım zaman ömrümden gidiyor kıymetini bilemedim diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Clash of Clans
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız