Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çizgi Film Tarzı Bulmaca Oyunu The Many Pieces of Mr. Coo Yakında Geliyor

 
Gammera Nest tarafından geliştirilen ve Meridiem Games, Astrolabe Games tarafından yayınlanacak olan point and click, bulmaca, macera oyunu The Many Pieces of Mr. Coo, 7 Eylül tarihinde geliyor. Benzersiz bir macera deneyim sunmayı hedefleyen oyunda 2 boyutlu bir karikatür tarzı içerik bekliyor. Oyun içerisinde faremizle beraber sürekli olarak etrafa tıklayabiliyor ve karakterimizin hareket etmesini sağlayarak karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. İlgi çekici animasyon kısımları ile beraber bizlere sunulmaya bekleyen oyunda tam bir çizgi film ve animasyon içeriği bizlere sunuluyor.

El yapımı bölümlerin ve el çizimi içeriklerin bize aktarılması hedeflenen oyun İspanyol geliştirici Gammera Nest tarafından tasarlanıyor. Oyunun kendine özgü karikatür yapısı, animasyon kısımları ve bulmaca içeriği bulunuyor. Kısa filmleriyle ön plana çıkan bu İspanyol ekibi birçok dalda aday gösteriliyor.
 
İlgi çekici animasyon içeriği bizlere aktarılıyor 
 
 

Oyun içerisinde Mr. Coo adlı bir karakter bulunuyor. Bu karakterin her bir parçası başka bir bölgeye doğru fırlamış durumda. Biz de bu parçalanmış karakteri bir araya getirmek için uğraş veriyor ve her bir parçasını bir araya getirmek adına çeşitli bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Oyunda bir yandan karakterimizin kafasını kontrol edebiliyor ve çıkışa ulaştırmaya çalışıyor diğer yandan ise diğer uzuvlarını kontrol ederek hepsini bir araya getirmeye hedefliyoruz.

Ünlü sanatçı Nacho Rodríguez liderliğinde yer alan İspanyol ekibi ile beraber geliştirilen bu oyun gerçekten de farklı ve ilgi çekici bir yapıyı bizlere aktarmaya hedefliyor. Oyunda bir yandan gülünç olaylar meydana gelirken diğer yandan ise karşımıza çıkan animasyonlar izleyebiliyor ve karakterlerin animasyonları adeta televizyonda yer alan çizgi filmlerle benzerlik gösteriyor.
 
Oyunun her bölümünde yapmamız gereken görevler bulunuyor 
 
 

Oyunun kendine has mizahi unsurları bulunuyor ve bu unsurlarla beraber oyun içerisinde tebessüm ederek ilerleyebiliyoruz. Faremizle beraber tıklayabileceğimiz ve etraftaki bulmacaları çözmeye çalışacağımıza oyunda her bir bölümde farklı ipuçları bulmaya çalışıyor ve parçaları bir araya getirerek de karakterimize yol gösterebiliyoruz. Oyunda ne yapacağımızı bilmediğimiz anlarda hatırlatıcıya bakabiliyor ve bu hatırlatıcı ile beraber de ne yapmamız gerektiğini öğrenebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yapmamız gereken farklı farklı içerikler bulunuyor ve bu kısımları aşmak da tamamen bizim işimiz oluyor.

Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki etrafa tıklamak ve etrafta neler olup bittiğini öğrenmek oldukça önemli. Dolayısıyla oyun içerisinde sürekli olarak etraftaki nesnelerin üzerine tıklayabilir ve buralarda belki de bir ipucunu yakalayabiliriz. Tıklayarak çözmeye çalışacağımız bu bulmaca içerikleri el çizimi karikatür ve animasyonlarla beraber karşına çıkmaya hazırlanıyor. Hayal dünyası içerisinde atıldığımız oyunda soyut ve karikatürleştirilmiş bir karakteri kontrol ediyor ve bu karakterin parçalarını bir araya getirmeye başlıyoruz.
 
Steam sayfası
 
 

Türkçe dil desteği ile beraber 7 Eylül tarihinde çıkış yapmaya hazırlanan oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bu oyundan haberdar olabilirsiniz. Diğer taraftan oyunun yine Steam sayfası üzerinde bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz olarak oynayabilir ve oyuna nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda Steam üzerinde bulunan bu demo sürümü sayesinde oyunu satan alıp almayacağınıza da karar verebilirsiniz. Dolayısıyla bu tarz demos sürümleri oyuncular için oldukça önem arz ediyor.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
macera pc The Many Pieces of Mr. Coo
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Duyuruldu: İlk Fragman Geldi Hunt Showdown'da ReShade Kullanımı Engelleniyor: Haksız Rekabetin Önüne Geçiliyor

Fearless_tr

13.8.2023 12:05:18

0
Muhtesem bir oyun cocukluguma döndüm resmen demosu cok guzeldi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Many Pieces of Mr. Coo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız