Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization'ın Facebook Oyunu 2011'de Geliyor

 
     Take Two Interactive'in ilk sosyal ağ oyunu olacak Civilization Network'ün 2011'de çıkacağı açıklandı. Firmanın yakında CEO'su olacak Strauss Zelnick, oyunun yakın bir zamanda çıkacağını duyurarak Civilization hayranlarına seslendi.
 
     Civilization Network'ün geliştirilme süreci oldukça sessiz oldu. 2K Games bu konuda suskunluğunu bozmazken, oyunun Facebook sayfasında da herhangi bir güncelleme yayınlanmıyordu.
 
     Civilization serisinin başındaki isim olan Sid Meier, oyunun prototip versiyonunu oynadığını ve herhangi bir denge sorunu olmamasından emin olmak istediğini söylemişti. Bakalım Civilization Network FarmVille'i tahtından indirebilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji Civilization Network Sid Meier Take Two Facebook
Rock Band Yapımcısı Harmonix Satılığa Çıkarıldı Alien Breed 3 Duyuruldu, 17 Kasım'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MrKerberoS

15.11.2010 17:44:59

0
2010 da çıkacaktı sözde pöhh

gun

15.11.2010 14:05:25

0
Bence indirir, zira 50$ para vererek dünyada milyonlarca alıcısı olursa ve bu insanlar sadece tek kişilik için alıyorsa düşünün artık herkesin beraber oynayabileceği ve bedava bir oyun nasıl olur. Civilization'ın tek sıkıntısı bir türlü bırakamamak, "one more turn" yani bir geçiş daha oynama isteği.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız