Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization V'e Ek Paket Duyuruldu


     Sıra tabanlı strateji oyunlarının en önemli temsilcilerinden Civilization'un son çıkan oyunu Civilization V için yeni ek paket duyuruldu. Civilization V: Gods & Kings ismindeki yeni ek paket, dolu içeriğiyle birlikte geliyor.
 
     Yeni oynanabilir uygarlıkların yanı sıra yeni üniteler de ekleyen ek paket, oyuna yeni içerik öğelerini de getirecek. 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni anıt ve 9 yeni uygarlık ekleyen ek paketin bu uygarlıkları arasında Hollanda, Keltler ve Mayalılar yer alıyor.
 
     Gods & Kings'in ekleyeceği yeni içerik öğelerine geldiğimizde en dikkat çekeni, oyuncular tarafından en çok istendiği belirtilen din oluşturma seçeneği oluyor. Tamamen gözden geçirilen savaş sisteminin yanı sıra gelişmiş diplomasi ve haliyle yeni senaryo görevleri, Gods & Kings ile birlikte Civ 5'e eklenecek.
 
     Tüm bu özellikleri getirecek olan Civilization V: Gods & Kings, içerisinde bulunduğumuz yılın sonbahar aylarına göz kırpıyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji
Final Fantasy XIII-2 DLC'sinin Fiyatı ve Tarihi Max Payne 3'ten Harika Bir Video Daha Yayınlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kobaruon

17.2.2012 16:30:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: biramıçokgördüler

ek paket diyor zaten civ6 demiyor
Ama bunlar eski oyunlarda olan mekanikler. Yani oyunu eski oyunlardaki özelliklerin üstüne yeni bir şey ekleyecek şekilde çıkartmayıp, eski oyunlardaki özellikleri kırpıp sonra ek paket diye kakalıyorlar.

M3rett0

17.2.2012 12:48:32

0
Ek paketi parçalayıp DLC diye 5 katı fiyata satıyorlar.Ek paket diye satmalarını tercih ederim. Bir de DLC ile firmalar oyunlarını güncel tutuyor diyen adamlar var.oyunun çıktığı gün adam DLC piyasaya sürüyor bu geliştirme mi oyunu kırpıp ayrı ayrı satmak mı ?

biramıçokgördüler

17.2.2012 10:09:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907 Bildiğin oyunu kırpıp piyasaya sürüyorlar sonrada çok müthiş bir şeymiş gibi eski serilerde olan özellikleri ekliyorlar.
ek paket diyor zaten civ6 demiyor

Kobaruon

16.2.2012 21:11:28

-1
Bildiğin oyunu kırpıp piyasaya sürüyorlar sonrada çok müthiş bir şeymiş gibi eski serilerde olan özellikleri ekliyorlar.

M3rett0

16.2.2012 20:19:11

0
Sonunda bir EK PAKET, içeriğine göre aşırı pahalı gereksiz saçma bir DLC değil.

yasinyild

16.2.2012 19:44:55

+1
Tekrar kanuni olmayı dört gözle bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız