Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization VI – New Frontier Pass: Portekiz Paketi Çıktı

 
Civilization VI - New Frontier Pass, altıncı ve son DLC paketi olan Portekiz paketi artık Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac ve Linux'ta mevcut!
 
Paket, João III ile Portekiz uygarlığını, Nau'nun benzersiz birimini ve iki benzersiz yapıyı içerir.

- Civ Unique Ability: Portekiz’in benzersiz yeteneği "Casa Da Índia", Uluslararası Ticaret Yollarının verimini önemli ölçüde artırır, ancak bu rotaları kıyıdaki veya limanı olan şehirlere sınırlar. Bu yetenek ayrıca Tüccar birimlerine ek menzil ve kilidi açılır açılmaz su karolarına çıkma yeteneği sağlar.
- Leader Unique Ability: João'nun benzersiz yeteneği, tüm birimlere daha fazla Görüş sağlayan "Porta Do Cerco" dur. Ayrıca Portekiz yeni bir şehirle karşılaştığında Ticaret Yolu kapasitesini artırır ve tüm şehir devletlerine Açık Sınırlar sağlar.
- Unique Unit: Portekiz’in benzersiz birimi Nau, Caravel’in yerini alan bir deniz birimidir. Bir ücretsiz Promosyon ile başlar, Caravel'den daha az bakım gerektirir ve Portekiz'e özgü özel nakliye limanları olan Feitorias'ı inşa etmek için iki ücrete tabidir.
- Unique Infrastructure: Portekiz'in iki benzersiz yapıya erişimi vardır. Portekiz’in benzersiz binası olan Navigasyon Okulu, Üniversite binasının yerini alıyor ve onu inşa eden her şehirdeki deniz birimlerine doğru Üretimi artırıyor. Ayrıca, şehrin sınırları içindeki her iki kıyı veya göl karosu için bir şehrin Bilim verimini artırır ve ek Great Admiral puanları sağlar. Feitoria, yalnızca bir Nau birimi tarafından yabancı bir şehrin sahil karosu üzerine lüks veya bonus bir kaynağın yanında inşa edilebilir. Feitoria ile bir şehre Ticaret Rotası göndermek Portekiz'e ek Altın ve Üretim sağlar. 
 
Yeni "Zombies Defense" Oyun Modu

Portekiz Paketi, yeni oyun modu Zombies Defense'i de tanıtıyor. Bu isteğe bağlı oyun modunda, ölüler uzun süre ölü kalmaz ve dünya medeniyetleri için sürekli büyüyen bir tehdit oluşturur.

- BRAINS!
- The Dead Don’t Rest: Her birimin, öldüğünde açgözlü bir Zombi olarak yeniden doğma şansı vardır. Zombi birimleri en yakın Zombi olmayan birime açlık çeker ve onlara saldırır; öldürdükleri herhangi bir birim enfeksiyona yenik düşer ve kendileri Zombiler olarak yeniden doğar.T
- The Living Fight Back: Yeni tuzak ve barikat geliştirmelerinden oluşan bir cephanelik, içlerinden veya yanlarından geçen düşman birimlere hasar verir ve sahip olunan veya tarafsız bir bölgede inşa edilebilir. Zombilerin beyin ziyafetleri ve sindirim tahribatına olan takıntısı, yalnızca bu iyileştirmelerin kurbanı olabileceği ve onları asla yağmalayamayacağı anlamına gelir.
- Humanity Takes Control: İki yeni proje, medeniyetlerin bir şehrin sınırları dahilindeki Zombi birimlerini geçici olarak boyun eğdirmesine izin vererek onları oyuncu kontrolü altına alıyor. "Holy Site: Turn Undead" projesi erken açılıyor, ancak Zombileri sadece kısaca kontrol ediyor. " Campus: Dark Signal" projesi oyunun ilerleyen bölümlerinde açılıyor, ancak Zombilerin akılsız kargaşasına komuta etmek için ek dönüşler sağlıyor. Bu arada, "Zombie Outbreak " casus operasyonu, başka bir oyuncunun şehrinde işlenmiş taşların üzerinde Zombiler yaratmaya çalışır. 
 
Yeni harita ve yeni dünya Harikaları:

Portekiz Paketi ayrıca yeni bir harita ve iki yeni Dünya Harikası içerir:
 
- Wetlands Map Script: Bataklıkların hakim olduğu ıslak bir haritada zafere giden yolda ilerleyin. Bu harita yeni stratejik zorluklar ve savunma olanakları sunuyor: Marshes Hareketi cezalandırırken dikkatli konumlandırma, menzilli birimlerin düşmanların düşük hızından yararlanmasına izin verebilir.
- Torre de Belém World Wonder: Bu heybetli kule tarihsel olarak Portekiz'deki Lizbon'a tören kapısı olarak hizmet etti. Ek Altın ve Great Admiral Puanı verir. Bu şehirden başlayan Uluslararası Ticaret Rotaları, varış noktasındaki her Lüks Kaynak için ek Altın alır. İnşa edildiklerinde, medeniyete ait olan ancak başka kıtalarda bulunan herhangi bir şehir, o sırada inşa edebilecekleri en ucuz binayı alıyor.
- Etemenanki World Wonder: Bu Babil zigguratının adı "cennetin ve dünyanın temeli tapınağı" anlamına gelir. Her fırsatta ek Bilim verimi ve onu inşa eden şehirdeki tüm Taşkın Yatakları ve o medeniyetteki Marsh karolarına bonus Bilim ve Üretim verir.
 
basın bülteni
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Strateji Firaxis Civilization VI
Hearthstone Klasik Format'la Zamanda Yolculuk Başlıyor Yeni Call of Duty Oyununun İkinci Dünya Savaşı'nda Geçeceği Doğrulandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız