Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization 5 Yakında Mac İçin Piyasaya Çıkacak

 
 
     Bilgisayar sahiplerinin büyük beğenisini toplayan Civilization 5 yakında Mac için de piyasaya çıkıyor. Üstelik çok kısa bir süre sonra oyunu oynama şansı yakalayacağız. Henüz kesin bir çıkış tarihi verilmedi, fakat bu tatil sezonunda oyuna kavuşacağız.
 
      PC için Firaxis Games tarafından geliştirilen oyunu Mac'lere uyarlama görevini bu konuda uzmanlaşmış olan Aspyr Media yapıyor. Firmadan yapılan açıklamada Mac'in favori ve en çok satan oyunlarından Civilization serisinin yeni oyununun bu platforma uyarlanmasından duyurulan memnuniyet dile getirildi.
 
      Gelecek hafta PC için piyasaya çıkacak olan ek paketlerin Mac versiyonuna dahil olup olmayacağı ile ilgili açıklama yapılmadı, ama oyunu daha çekici kılmak için dahil olabilirler.
 
kaynak      
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji
EA Sports MMA'in Linkin Park Videosu Fist of the North Star'ın Demosu Çıktı

surur1

30.11.2010 03:08:46

0
Civilization 5'in mac sürümünü aspyr dağıtıyor ve GameAgent'dan şu anda çevirimiçi satın alınabiliyor. Ayrıca şu an yüzde 20 lik indirimleri varmış. http://www.gameagent.com/promo/85392200
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız