Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order Üzerinde Çalışmış

 
Tecrübeli video oyun tasarımcısı ve yazarı Chris Avellone, Respawn Entertainment'ın geliştirmekte olduğu Star Wars aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalışmış olduğunu duyurdu.

Twitter üzerinden bir kullanıcının sorusunu yanıtlayan Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order için hikaye tasarımcısı ve yazar olarak hikaye, karakterler ve sinematikler üzerinde çalıştığını ve çalışmalarını yeni bitirdiğini belirtti.

Chris Avellone geçmişte Fallout 2, New Vegas, Planescape: Torment, Icewind Dale, Baldur's Gate: Dark Alliance, Alpha Protocol, Pillars of Eternity, Prey ve daha birçok oyunun yapım sürecinde önemli rol oynadı. Şimdi de Dying Light 2 ve System Shock remake üzerinde çalışıyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order'a dönecek olursak, oyun sonbahar 2019 döneminde konsollar ve PC için çıkış yapacak ve oyunun hikayesi Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek. Daha fazla bilgiye 13 Nisan'da düzenlenecek Star Wars Celebration Chicago paneli esnasında ulaşacağız.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Stardew Valley'e Türkçe Dil Desteği Eklendi Japonya'da PS Vita Üretimi Sonlandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.3.2019 18:45:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ea lütfen şu oyunun da underrated bir yapıma dönüşmesine izin verme. Arkasında çok gzl bir yapımcı var. Kaderi umarım titanfall 2 gibi olmaz.
titanfall 2 gibi olmaz derken?Ea'ın Titanfall 2'yi küçümseyip yaptıklarına rağmen son dönemdeki en başarılı oyunu olmasını mı kastediyorsun?Yoksa bilgin olmadığı için boş yorum mu yapıyorsun?

BSC Misafiri

3.3.2019 14:58:19

0
Ea lütfen şu oyunun da underrated bir yapıma dönüşmesine izin verme. Arkasında çok gzl bir yapımcı var. Kaderi umarım titanfall 2 gibi olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız