Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chivalry 2 Bir Milyon Satışa Ulaştı

 
 
Torn Banner Studios, Tripwire ve Deep Silver, Chivalry 2'nin 8 Haziran'da piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında 1 milyondan fazla sattığını duyurdu. Chivalry 2, böylece geliştirici Torn Banner'ın şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu oldu.
 
Satış rakamları, bir dizi planlı ücretsiz içerik güncellemesinin ilki olan House Galencourt'ın yayınlanmasından sonra açıklandı. Bu güncelleme iki yeni haritayı, yepyeni bir 3v3 oyun modunu, orijinal Chivalry: Medieval Warfare'den popüler ok kamerası özelliğini, 60'tan fazla özelleştirme seçeneğini ve daha fazlasını bünyesinde barındırıyor. 
 
Chivalry 2 topluluğu, oyunun piyasaya sürülmesinden sonra tekrar aktif hale geldi ve kısa bir sürede 8 milyon saatin üzerinde oyun süresi kaydedildi. Ayrıca çıkışından bu yana tüm savaşlarda 420 milyondan fazla savaşçı öldürüldü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Chivalry II Tripwire Interactive Torn Banner Studios PC epik Orta Çağ savaş filmlerinden esinlenen birinci
Sea of Thieves için Ağustos Güncellemesi Yayınlandı Shining Force: Heroes of Light and Darkness için ilk Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chivalry II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız