Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Century: Age of Ashes'ın PS4 ve PS5 Sürümleri Ertelendi

 
 
Playwing, oynaması ejderha temalı ücretsiz çok oyunculu savaş oyunu Century: Age of Ashes'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerini önceden planlanan 19 Temmuz çıkış tarihinden yaz dönemine ertelediğini duyurdu.
 
Century: Age of Ashes ilk olarak 2 Aralık 2021'de Steam üzerinden PC için ardından 10 Mart 2022'de Xbox Series ve 12 Temmuz'da Xbox One için piyasaya sürüldü.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söylüyor: "Öncelikle, lütfen özürlerimizi kabul edin. Bazılarınız bu gecikmenin neden oyunun piyasaya sürülmesine bu kadar yakınken yapıldığını merak ediyor olabilir.
 
PlayStation platformlarında oynamak isteyen çok sayıda oyuncu olduğunu biliyoruz ve bu durum Century: Age of Ashes'ın bir dönüm noktası olacak. Xbox One sürümünün piyasaya sürülmesinin hemen arkasından PlayStation'da konsolları için harekete geçtik. Bu nedenle, bu PS4 ve PS5 konsollarında kalite standartlarını karşıladığımızdan emin olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Century: Age of Ashes Playwing oynaması ücretsiz çok oyunculu ejderha savaşı
Bandai Namco Online Japonya'da Blue Bullet Pride'ın Ticari Haklarını Alıyor Inscryption, 30 Ağustos'ta PS4 ve PS5 Konsollarına Gelyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Century: Age of Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız