Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cem Bölükbaşı, G2 Esports'a Transfer Oldu!

 
      Formula 1 Esports'ta ülkemizi temsil eden Cem Bölükbaşı, Avrupa'nın köklü organizasyonlarından G2 Esports takımına transfer oldu. 
 
 
"@G2esports: Bugün, 2 simülasyon yarış oyuncusunu transfer ettiğimizi açıklamaktan heyecan duyuyoruz! Sıcak bir karşılama Cem Bölükbaşı ve Danny Engels Hoş geldiniz!"
 
     Cem Bölükbaşı ve yarış ekibi müdürü Danny "HuskY" Engels'ın transferi hakkında G2 Esports CEO'su Carlos "ocelote" Rodriguez; "G2 Esports, gizli cevherleri bulma ve rekabet gösteren yeni espor oyunlarını tanıma konusunda bir üne sahiptir. Cem ve Danny'yi transfer ederek simülasyon yarış alanındaki yeni bir santral olarak büyümeye başlıyoruz. Danny'yi uzun yıllardır tanıyorum, sahadaki muazzam tecrübesi, takımımızı çalıştırma konusunda mükemmel bir yönetici konumu sağlamıştır. Danny, gerçek bir yetenek ve son derece özel bir kişi olan genç Türk yarış yıldızı Cem'i bulmamıza yardımcı oldu. İlk kez Abu Dhabi Grand Prisi'nde G2 formasıyla göreceksiniz." açıklamasında bulundu.
 
   F1 Esports temsilcimiz Cem Bölükbaşı ise; "G2 Esports'un bir parçası olmak büyük bir mutluluk. Eminim birlikte büyük bir başarı elde edeceğiz ve hem esporda hem de simülasyon yarışmamızda sağlayacağımız parlak bir geleceği dört gözle bekliyorum. G2 Esports takımında yer alarak, dünyadaki turnuvalara katılmaktan heyecan duyacağım ve bu macerada takipçilerim için mükemmel bir içerik sunmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Geleceğin bize ne getirdiğini görmek heyecanlı olacak ve elimdeki tüm mücadeleyi göstermeye hazırım!" dedi. 
 
     Cem Bölükbaşı, 24-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prisi'nde 3 günlük finale katılarak, gelmiş geçmiş ilk Formula 1 Espor Şampiyonu olmak için mücadele edecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
F1 2017 Codemasters Cem Bölükbaşı Formula 1 Esports Dünya Şampiyonası G2 Esports
Call of Duty: WW II Güncellemeleri Yolda Türk Oyun Medyası Ortak Bir Platformda Buluştu: Goodgamers:biz

cemecem21

13.11.2017 20:56:15

0
Helal olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F1 2017
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız