Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine: Full Body Özel Duyurusu 11 Ocak'ta Yapılacak

 
Atlus, 11 Ocak 2019 Cuma Türkiye saati ile 06:00'da, 2011'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan Catherine'in güncellenmiş versiyonu Catherine: Full Body ile ilgili özel bir duyuru yapacağını açıkladı.
 
Atlus twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Acil bir bildiri: 11 Ocak Cuma, bu hesaptan (@stud_zero) Catherine: Full Body ile ilgili bir duyuru yapacağız. Lütfen bekleyin." dedi.
 
Catherine: Full Body 14 Şubat 2019'da Japonya'da PlayStation 4 ve PS Vita için çıkacak. Batı çıkış da planlanıyor ancak henüz çıkış tarihi açıklanmadı.

Bu özel duyuru Batı çıkış tarihi veya PC versiyonu olabilir. ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) ve Avustralya derecelendirme kurulu görsel roman unsurlarına sahip bulmaca oyunu Catherine'i geçtiğimiz günlerde PC için derecelendirdi. Ayrıca Sega Bayonetta'nın ve Valkyria Chronicles 4'ün Steam sayfasında yaptığı paylaşımlar ile PC versiyonunu işaret etti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Catherine: Full Body Atlus Sega PlayStation 4
NVIDIA GeForce RTX 2060 Duyuruldu Gran Turismo Sport'un Bir Sonraki Güncellemesi 17 Ocak'ta Yayınlanacak

Queen Hentai

7.1.2019 21:59:42

0
Full Body diyerek neyi amaçladıklarını çok güzel açıklamışlar. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine: Full Body
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız