Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Casey Hudson ve Mark Darrah, BioWare'dan Ayrıldı

 
BioWare'da iki büyük ayrılık yaşandı.

Genel müdür Casey Hudson ve Dragon Age baş yapımcısı Mark Darrah şirketten ayrıldıklarını duyurdu.
 
Casey Hudson konuyla ilgili olarak "2020 hepimizi iş ve hayat hakkında yeniden düşünmeye iten bir yıl oldu. Benim için, hâlâ bir şeyler yaratmak için çok büyük bir enerjiye sahip olduğumu fakat aynı zamanda farklı bir şey denemem gerektiğini fark ettiğim bir yıldı. Bunun tam olarak ne olduğundan henüz emin değilim ancak yaratıcı tutkumu daha kişisel çalışmalar aracılığıyla yeniden keşfetmeye başlamak istiyorum." dedi.
 
Mark Darrah da benzer bir açıklama yaparak "Benim için bundan sonra sırada ne var bilmiyorum ama öğrenmek için heyecanlıyım." dedi ve Dragon Age'in neye dönüştüğünü öğrenmek için de çok heyecanlı olduğunu ifade etti.
 
Casey Hudson, BioWare'daki mevcut projeler yeni Dragon Age oyunu, Mass Effect: Legendary Edition, yeni Mass Effect oyunu ve "henüz duyurulmamış bazı projelerin" geliştirilmeye aynen devam edeceğini doğruladı.

BioWare geliştirme operasyonları direktörü Gary McKay şirketin genel müdürü ve Christian Dailey ise Dragon Age baş yapımcı rolünü devralacak. Matthew Goldman, Dragon Age projesinde kreatif direktör görevini sürdürecekken Mike Gamble da Mass Effect serisine liderlik edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
2020’nin Dördüncü ve Son Kupa Vestel Heyecanı Başlıyor Batman: Arkham Knight'ın Yeni Güncellemesi İki Kostüm Ekliyor

waltran

4.12.2020 10:18:24

0
Adamlar bile bıkmış remasterlardan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız