Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom: PC Oyunculuğuna Desteğimiz Giderek Artıyor

Japon oyun şirketleri arasında Capcom, en önde şirketlerin başında geliyor.

 
    Capcom'un yardımcı başkanı Christian Svensson'un açıklamalarına göre ünlü Japon firması PC oyunculuğuna gittikçe daha fazla destek veriyor.
 
    Capcom Unity'den alınan bilgilere göre:  "6 yıl önce bu firmaya ayak bastığım andan beri, PC'yi şirket için inanılmaz derecede önemli gördüm, sadece ürünlerimiz için daha fazla hayran bulmak için değil, PC pazarının şirkete verdiği dersler bakımından da öyle."
 
     "Rusya, Çin, Kore ve Brazilya'ya da yayılarak işlerimizi gittikçe yaygınlaştırmaya devam ederken, PC'nin de bu bölgelerde ana platform olduğunu söyleyebilirim."
 
    Svensson ayrıca Capcom'un artık PC'ye daha fazla port yaptığını söyledi. Bunlara örnek vermek gerekirse; Super Street Fighter IV Arcade Edition, Dead Rising 2 Off The Record, Resident Evil Operation Raccoon City ve daha fazlası.
 
    Capcom gerçekten de PC'ye gereken önemi veriyor gibi görünüyor. Firmanın oyunlarının her zaman sadece ev konsolları için değil PC için de çıktığını görmekteyiz. PC platformuna gereken önemin verildiğini görmek çok güzel. Bazı firmaların Capcom'u örnek alması gerekiyor sanırım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eventhubs Xbox 360 PS3 PC Capcom pc oyunculuğu
17. Haftanın Satışları (2011) Söylenti: Hackerlar Sony'den 100,000$ Fidye İstedi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2011 12:55:19

0
alex59 02.05.2011 04:37:06 Hocam ben orda örnek verdim o oyunların capcomla alakası var demedim ki. Sadece pcye değer verdiğini(!) söyleyen sözde diğer firmaların oyunlarından örnekler verdim. Hepsi konsola yöneldi ama tabi müşteri=para o yüzden pc oyuncularının da suyundan gitmeye çalışıyorlar. Rockstar'ın da oyun sektöründe köklü bir geçmişi var ona bakarsan özellikle gta serisiyle ama adamlar sırf para için konsola yöneldiler. Bu işlerin geçmişle kökle alakası yok tamamen finansal bir durum söz konusu. @bloodTime hiç de umurumda değil açıkçası hocam isterlerse gameboya yönelsinler benim değinmek istediğim nokta herifler resmen para için kıvırıyorlar. Anormal değilse çıksınlar ''kardeşim pcde korsan var oyun moyun yok oraya.'' desinler madem anormal değil.

BlackBeasT

2.5.2011 12:19:17

0
Capcom bu yaklaşımı güzel en azından bazı oyun firmaları gibi ikiyüzlülük yapıp (PC go 2 hell ) demiyor.

bloodTime

2.5.2011 10:29:18

0
pc dünyası derken pc oyun dünyasından bahsettim burda bi düzeltme yapıyım...

bloodTime

2.5.2011 10:05:13

0
pc dünyası sadece oyun satışlarıyla dönmüyor bunu göz önünde bulundurmak lazım... capcom'a da teşekkür ederiz...asıl niyeti para olabilir bunda sorun yok bu anormal değil... konsola oyun cıkaranlarında asıl amacı para kimse oyuncuların hatrına iş yapmıyor... Alan memnun veren memnunsa oyunumuza bakalım...

CodeMachine

2.5.2011 09:16:58

0
@alex59 görüşlerine kısmen katılıyorum ve saygım sonsuz ancak capcom gibi büyük firmalar para haricinde hiçbişey için kılını bile kıprdatmaz, bu yaptığı belki dierk para olarak dönmeyecek ama bu sayede yaptığı reklamlar bişekilde para kazancak, zaten yapılmış olan bir oyunu baştan yapmıyor port ediyor, tamam port işlemide kolay bi iş değil ama baştan bir oyun yapılıyormuş gibi böbürlenmek saçma...

skywalkerhan

2.5.2011 09:15:44

+1
Pc oyuncularının nefreti ise size karşı giderek büyüyor...

alex59

2.5.2011 04:37:06

-4
Şu yorumlara bakınca hakikaten biz pc oyuncuları bazı şeyleri haketmiyoruz. Para ile pc konsol savaşı ne alaka. Capcom Atari,den sonra oyun sektörünün en eski ve köklü firmalarındandır. Pc,de kazanacağı para için böyle bir şey yapmaz. Biri Gta demiş (her haberde geçiyor ztn.) Gta,nın Capcom,la ne alakası var. Bu firmanın çıkardığı son dönem oyunların hepsi pc için mükemmel port edilmiş oyunlardır. Özellikle pc de olmayacak denen şeyi yapmış ve bir dövüş oyununu sorunsuz bir şekilde pc ye aktarmıştır. Bu paradan degil önem vermekten dolayıdır. Ayrıca pc konsol savaşınıda biz oyuncular çıkartıyoruz firmaların umrunda değil bu. Sizin düşündüğünüz gibi olsaydı şimdiye Gears Of War 2 yi çoktan pc de oynardık. Bu gün pc nin yıkılmaz kalesi görünen Activision Blizzard bile Diablo 3 ü konsollara aktarmayı düşünürken böyle firmaların kıymetini bilin.

BSC Misafiri

2.5.2011 03:19:38

+2
Allah razı olsun mu dememiz gerekiyor?:D hocam bir bırakın bu işleri ya! Yok efendim, ''pc candır, pc evimizdir, pcsiz hayat olmaz olsun.'' bilmem ne hep satış politikaları bunlar. Hiç bir firma pcye bayılmıyor inanın buna. Sadece konsol-pc savaşından rant sağlamak amacıyla yapılan göz boyayıcı açıklamalar.(bkz. EA Crysis 2 pc bazlı dedi konsollarda daha çok fps alındığı ortaya çıktı. Öte yandan Rockstar pcyi bir kenara atmayız dedi gta 4'ü pcye getirdi en yüksek donanımda bile fps alınamıyor doğru dürüst.)

assaulturk

2.5.2011 02:28:32

+2
adam gibi resident evil yapmadıktan sonra istersen bedava oyun dağıt

CodeMachine

2.5.2011 01:42:31

+8
Duyanda PC oyuncularına hayır dağıtıyor sanacak, adamlar para kazanmak için bişeyler yapıyorlar sonrada sanki insanlara bişeyler lutfetmiş gibi böbürleniyorlar.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Operation Raccoon City
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız