Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Arcade Stadium PS4, Xbox One ve PC için Çıktı

 
Bugün PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One Konsolları ve Steam'de piyasaya sürülen Capcom Arcade Stadium ile atari salonunun görkemli günlerini yeniden yaşayın. Oyun, Geriye Dönük Uyumluluk aracılığıyla Xbox Series X | S'de de oynanabilecek. Daha önce Nintendo Switch ™ 'de yayınlanan bu nostaljik koleksiyon, BIONIC COMMANDO ve STRIDER gibi 80'lerin klasiklerinden SUPER STREET FIGHTER II TURBO gibi 90'ların ikonik oyunlarına kadar Capcom’un en sevilen arcade oyunlarından bazılarını içerir. Oyuncular, üç farklı 10 oyun paketinden birini satın alabilir veya 32 oyunun tümünü içeren paket paketini almayı tercih edebilirler.
 
Capcom Arcade Stadium, oyuncuların 1943 - The Battle of Midway ücretsiz oyununu da içeren aksiyon dolu 32 klasikle arcade oyununun heyecanını eve getirmelerine olanak tanır. Retro hayranları Capcom arcade’in farklı bir dönemini vurgulayan üç farklı arcade paketinden birini satın almayı seçebilirler. Oyuncular ayrıca Ghosts 'n Goblins bağımsız eklentisine ek olarak 10 oyunluk üç paketin tümünü satın alabilirler. Bu sahip olunması gereken koleksiyon, destekleyen oyunlar için yerel çok oyunculu (dört oyuncuya kadar) mod içerir.
 
Ek olarak, Capcom Arcade Stadium'daki her oyun, Oyun Hızı, Zorluk Seviyesi, Görüntü Ayarları, Görüntü Filtreleri ve çeşitli 3D atari dolapları dahil olmak üzere ayarlanabilen çeşitli seçeneklerle birlikte gelir. Her oyun aynı zamanda oyuncuların kendilerini (veya bir arkadaşını) beklenmedik tehlikelerden kurtarmak için zamanda geriye atlamalarına olanak tanıyan bir Geri Sarma özelliği ile birlikte gelir.
 
Capcom Arcade Stadium, gelecekte daha fazla arcade klasiğini içerecek şekilde genişleyecektir. Yeni oyunlar ve zamanlama ile ilgili daha fazla bilgi daha sonraki bir tarihte açıklanacaktır.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Capcom Arcade Stadium
Konami ve Atalanta Özel Partnerlik Anlaşması İmzaladı Pokemon Legends: Arceus ve Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl Çıkış Tarihleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Capcom Arcade Stadium ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız