Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cannibal PS4, Xbox One, Switch, PC ve Mobil için Duyuruldu

 
İtalyan yönetmen Ruggero Deodato'nun Cannibal film üçlemesinin dördüncü bölümü video oyunu olarak geliyor.

Roma merkezli bağımsız geliştirici Fantastico Studio, Cannibal video oyununu PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve mobil cihazlar için duyurdu. Kasım 2020'de çıkış yapacak.
 
Cannibal video oyunu interaktif korku grafik macera türünde tasarlandı. Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Ruggero Deodato'nun üstleneceği ve çizimlerini Solo Macello'nun gerçekleştireceği oyunda oyuncular Borneo ormanlarında farklı karakterleri kontrol ederek yapmış olduğu seçimler ve eylemler sonucunda hikayenin gidişatına etki edebilecek.
 
Ruggero Deodato oyunla ilgili olarak "Fantastico Studio'daki ekiple tanışmak bana bu atmosfere ve temaya geri dönme fırsatı verdi fakat yeni bir şey deneyerek. Cannibal evrenini video oyunu dilinde aktarmak ve hikayeyi etkileşimli hale getirerek birçok yeni olasılık sunmak yeni bir meydan okuma olacak. Oyunun ayrıca gençleri de Cannibal evrenine yaklaştırmasına yardımcı olacağını umuyorum." 
 
Cannibal üçlemesi 1977'de yayınlanan Jungle Holocaust, 1980'de yayınlanan Cannibal Holocaust, ve 1985'te yayınlanan Cut and Run filmlerinden oluşuyor.

Oyunun teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cannibal Ruggero Deodato Fantastico Studio interaktif korku grafik macera
Danger Scavenger 2020'nin İkinci Çeyreğinde PC, 2020'nin Dördüncü Çeyreğinde Konsollar için Çıkacak Sıra Tabanlı Strateji Oyunu 1971 Project Heliosis 9 Haziran'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cannibal ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız