Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty'nin Yaratıcılarından Yeni Oyun

 
 
     Activision'a bağlı Infinity Ward'ün eski patronları Vince Zampella ve Jason West, Electronic Arts ile anlaşarak Respawn Entertainment'i kurdular. Bu firma tamamen EA bünyesinde çalışacak.

     FPS konusunda oldukça deneyimli olan bu ikilinin gelecekteki projelerine yönelik bir açıklama EA Games patronu Frank Gibeau'den geldi. Respawn Entertainment'in yeni bir Medal of Honor veya Battlefield yapmayacağını söyleyen Gibeau, stüdyonun tamamen yeni bir isim üzerinde çalışacağını söyledi.


     EA başkanı aynı zamanda Respawn Entertainment'ten inanılmaz bir oyun beklediklerini de sözlerine ekledi. Vince Zampella ise stüdyolarının henüz ne tür bir oyun yapacaklarına karar vermediğini söylese de bu oyunun FPS olacağını tahmin etmek zor değil.

     Electronic Arts kendisine bağlı stüdyoların geliştirdiği Medal of Honor ve Battlefield serileri ile birlikte Crysis 2'nin de dağıtımcısı konumunda bulunuyor. Respawn Entertainment'in oyunu ile birlikte ünlü yayıncı son dönemlerin popüler oyun türü FPS konusunda çok güçlü bir duruma gelecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward Vince Zampella Jason West Respawn Entertainment EA Frank Gibeau
GTA: EFLC'nin Yeni Videosu Çıktı Fable 3'te Çocuk da Yapabileceğimiz Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.4.2010 14:42:46

0
BENCE ÖLE DEMEYİN SPİDER MANNUNDA SEVENİ VAR

Zack Fair

15.4.2010 10:16:18

0
Güzel birşey yapsınlar da şu Activision'a kapak olsun(Güzel olacağına eminim.) Adamlar neredeyse 10 yıldır çalışıyorlar ve son oyun rekor üstüne rekor kırıyor ve bu dahi adamlar kovuluyor. Gerçekten ahmaklık. İnfinity Ward'un diğer elemanları da yavaş yavaş istifa ediyorlar ve büyük ihtimalle bu yeni firmaya gelecekler. Activision, sen git Spider Man oyunu yap :D

carlosulo

14.4.2010 06:00:56

0
Bi insan satıcı olmasın :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız