Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare II için Dark Water Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare II için Dark Water bölümünü gösteren bir oynanış videosu yayınladı.
 
Call of Duty: Modern Warfare II ile geri dönen efsanevi Görev Timi 141 Operatörleriyle kendimizi eşi benzeri görülmemiş küresel çatışmaların ortasında buluyoruz. Küçük çaplı ancak yüksek riskli sızma operasyonlarından son derece gizli görevlere kadar birçok harekâtta arkadaşlarınla birlikte kendini savaşın içinde hisset. 
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera nişancı hikaye fps
The Callisto Protocol için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Witchfire için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

12.6.2022 12:58:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şu gözlüklü eleman favorim olacak sanırım. oyun bu arada görsellik olarak inanılmaz gözüküyor. ışıklandırmalar, karakter detayları ve animasyonlar müthiş ama tek bir eksik var bilmem farkettiniz mi.. müzik yok. o ruhu, epicliği hissedemedim. yetiş ya hans zimmer
Videoyu sesi kapalı izledin herhalde. Şu misafirler ayrı bir kafada.

Hudson51

10.6.2022 11:43:20

0
Sevenleri için güzel oynanış videosuydu. Zaten fiyatına bakarsak 6-7 saatlik bir oyun 700 TL'i hak etmiyor ama alıp 1 sene oynayacaklar her türlü alacaktır zaten.

Obsidian80

10.6.2022 09:57:16

0
Of of of tam ilk oyundaki stealth operasyon havasını veriyor yine. Işıklandırma muazzam.. Şunu görüp hala BF diyen varsa yazık yani. Muazzam olmuş.

HayvanGenli

9.6.2022 22:21:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şu gözlüklü eleman favorim olacak sanırım. oyun bu arada görsellik olarak inanılmaz gözüküyor. ışıklandırmalar, karakter detayları ve animasyonlar müthiş ama tek bir eksik var bilmem farkettiniz mi.. müzik yok. o ruhu, epicliği hissedemedim. yetiş ya hans zimmer
Muzik var abi nasil yok, Sarah Schachner efsane bir is cikaracak yine. Heyecan tavan.

Nachtsicht93

9.6.2022 22:11:12

0
Orjinal serinin ikinci oyunundaki "The Only Easy Day Was Yesterday" isimli görevine benziyor.

BSC Misafiri

9.6.2022 22:09:32

0
şu gözlüklü eleman favorim olacak sanırım. oyun bu arada görsellik olarak inanılmaz gözüküyor. ışıklandırmalar, karakter detayları ve animasyonlar müthiş ama tek bir eksik var bilmem farkettiniz mi.. müzik yok. o ruhu, epicliği hissedemedim. yetiş ya hans zimmer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız