Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare II, 8 Haziran'da Tanıtılacak

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare II'nin dünya çapındaki tanıtımının 8 Haziran Çarşamba günü TSİ 20:00'de yapılacağını duyurdu.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 2019'a çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare'in devamı niteliğinde olacak. 
 
Yeni oyunda ikonik CoD karakterleri de bulunuyor. Bu karakterler arasında Captain John Price, Simon “Ghost” Riley, John “Soap” MacTavish, Kyle 'Gaz' Garrick ve Meksika Özel Kuvvetlerinden Albay Alejandro Vargas yer alıyor. 
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim 2022'de çıkış yapacak. Hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı. Bunun yanı sıra yeni bir fragman da yayınlandı. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera nişancı hikaye fps
Take-Two CEO'su: Abonelik Hizmetlerinde Oyunların İlk Gün Yayınlanması Sakıncalı Amazon Games, Disruptive Games'ten Yeni Çok Oyunculu Macera Oyununu Yayınlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2022 15:01:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: ASKERTUNGA Irak'a gidiyoruz. Yine KHALED AL ASAD - IMRAN ZAKHAEV ve oğlu VICTOR ZAKHAEV ile hesaplaşacağız diye düşünüyorum. Sonuçta seriyi baştan ele almışlardı ve 2019 yılında çıkan yeni COD MW ile yıllar önce oynadığımız ilk COD MW'nin öncesindeki olayları oynamıştık. Hatta oyunun sonunda KHALED AL ASAD'ı görmüştük (Eski COD MW'nin başındaki olaylardan sahneler vardı) Umarım bu kaliteyi arttırarak devam ederler ve COD MW II ile yeniden Irak'a sonrasında da eski COD MW 2 ve 3'te olduğu gibi Amerikan topraklarını savunmak için memlekete geri döneriz.
Seri reboot oldu bunun nesini anlamak istemiyorsunuz? Bir oyunun öncesini anlattığı yok bütün her şey ve hikaye değişti sadece ikonik ve sevilen İyi-Kötü kahramanları geri getiriyorlar ve aynı isimle yeni hikaye yazıyorlar. Malum bütün karakterleri öldürdüler. ve yeni seriler yapamadılar.

ASKERTUNGA

3.6.2022 10:28:07

0
Irak'a gidiyoruz. Yine KHALED AL ASAD - IMRAN ZAKHAEV ve oğlu VICTOR ZAKHAEV ile hesaplaşacağız diye düşünüyorum. Sonuçta seriyi baştan ele almışlardı ve 2019 yılında çıkan yeni COD MW ile yıllar önce oynadığımız ilk COD MW'nin öncesindeki olayları oynamıştık. Hatta oyunun sonunda KHALED AL ASAD'ı görmüştük (Eski COD MW'nin başındaki olaylardan sahneler vardı) Umarım bu kaliteyi arttırarak devam ederler ve COD MW II ile yeniden Irak'a sonrasında da eski COD MW 2 ve 3'te olduğu gibi Amerikan topraklarını savunmak için memlekete geri döneriz.

BSC Misafiri

3.6.2022 09:38:47

0
Eski Ghost'u buna tercih eden tek ben miyim? Warzone da ki yenilenen Ghost güzeldi de bu olmamış. Eski Ghost çok güzeldi. Keşke geri gelse. Şimdi bu görüntü birde sesi değişmiş çıksa. Ghost'un geri döndüğünü kendinize nasıl inandırabilirsiniz ki?

BSC Misafiri

2.6.2022 20:32:12

0
adamım ghost seni yakanları bende yakacağım

Sarohan

2.6.2022 20:28:43

0
Steam'e gelecek twitter da paylaşmışlar.

HayvanGenli

2.6.2022 19:58:37

0
Icimden bir ses bu oyunda hikayenin bir sekilde Raul Menendez'e baglanacagini soyluyor ki Cold War'da iki serinin de ayni evrende gectigini ogrenmistik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız