Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare 3'ün Logosu Monster Reklamıyla Ortaya Çıktı

 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında olan Call of Duty Modern Warfare 3'ün logosu ortaya çıktı. Monster enerji içeceği için uygulanan bir reklam içerisinde yeni oyunun logosunun tamamı göründü ve resmi Activision Twitter hesabı da bu gönderiyi doğruladı.
 
Yeni CoD oyunu yolda
 
 
 
İlerleyen süreçte çıkış yapması beklenen Call of Duty 2023 geçen yılki Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olduğu ve geliştirme sürecinin Sledgehammer Games tarafından yürütüldüğü bildiriliyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Modern Warfare 2'de yer alan operatörler, silahlar ve paketler henüz resmi olarak duyurulmayan CoD 2023'e gelmeye hazırlanıyor. Bunun dışında Modern Warfare 2'de yer alan haritaların ve modların da yeni oyuna dahil edileceği iddia ediliyor.
 
Activision, PC ve konsola çıkış yapacak bu yeni oyunun tam sürüm / paket olarak geleceğini aktarıyor. Ayrıca geliştirme sürecinin sorunsuz ilerlediğini belirtiliyor. Öte yandan oyunun ilk detaylarının Modern Warfare 2 ve Warzone 2'nin 5. Sezon kısmında geleceği bildiriliyor. Bu sezon kısımları da Ağustos ayı başlarında geliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
Etkileşimli Borderlands Serisi Duyuruldu: İşte İlk Detaylar Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu Gamescom 2023'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız