Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Mobile'da 12 Sezonun Sultanı Geldi Çattı

Call of Duty: Mobile, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan dönemini özel içerikler ile kutluyor.
 
Bu yıl “Kandil Feneri Paketi” olarak adlandırılan özel Ramazan içerikleri oyuncuların beğenisine sunuldu. Ramazan temasına özel koyu mor ve altın renkleri ile süslenmiş The Fanous özel operator görünümü, uçuş kıyafeti, sırt çantası, paraşüt ve özel profil kartını içeren paket, tüm oyuncular için oyun içi mağazadan satın alınabilir durumda.
 
Activision Mobil Başkan Yardımcısı Matt Lewis, Ramazan dönemi özel içerikleri ve geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezona dair şunları söyledi: "Bu yeni ve heyecan verici içerikleri dünyanın her yerindeki hayranlarımız için Call of Duty: Mobile'a getirmekten heyecan duyuyoruz. Call of Duty: Mobile'ı daha da büyük ve daha iyi hale getirmek için aralıksız çalışıyoruz. Bu yıl boyunca hayranlarımızı daha fazla sezonluk içerik, oyun içi güncellemeler, çeşitli etkinlikler ve bol miktarda özel içerik bekliyor."

Kandil Feneri Paketi ve birçok özel içeriğe sahip Call of Duty: Mobile, yeni sezon güncellemesiyle birlikte Android ve iOS market üzerinden ücretsiz olarak indirebilir.
 
basın bülteni
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
Phantasy Star Online 2: New Genesis Haziran'da Dünya Genelinde Çıkış Yapacak eFootball.Pro IQONIQ 8. Maç Günü Bu Hafta Sonu Gerçekleşiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız