Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Mobil Beta Testi Başlıyor

 
 
Call of Duty: Mobile, hem Android hem de iOS'ta oynanabilen, ücretsiz bir çok oyunculu battle royale oyunudur. 
 
Call of Duty: Mobil beta testi, oyuncuların Sezon 6'da neler olacağına erkenden bakmalarına olanak tanıyacak. Yeni haritalar, yeni operatör becerileri, battle royale için optimizasyonlar ve kullanıcı arayüzü değişiklikleri yeni sezonla birlikte gelecek.
 
Call Of Duty: Mobile ekibi, Android ve iOS için en son beta sürümünün ayrıntılarını Reddit'te paylaştı. Call of Duty: Mobile Sezon 6'ya veya belki de Sezon 7'ye gelebilecek bazı özellikleri ve değişiklikleri açığa çıkardı. Reddit gönderisine göre, Call of Duty: Mobile herkese açık beta testi, Slums ve Stacks adlı iki yeni çok oyunculu harita içeriyor. Ayrıca yeni operatör becerileri, puan serileri, avantajlar ve el bombası türleri de yer alıyor.
 
Şu an itibariyle, bu beta testi için bir bitiş tarihi yok. Geliştiriciler, testler yoluyla toplanan tüm verilerin sonunda silineceğini söyleyerek, içeriğin 16 yaşından büyükler için uygun olduğunu da belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gadgets.ndtv Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
Button City, PS5, Xbox Series, Switch ve PC'ye 10 Ağustos'ta Geliyor Death’s Door için ikinci Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız