Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Advanced Warfare'ın 'Traffic' Görevinden Oynanış Videosu


     Multiplayer modlarının yanında, her zaman senaryosuyla da oyuncuları etkilemeyi başaran Call of Duty serisinin çıkışına kısa bir süre kalan oyunu Advanced Warfare'ın 'Traffic' isimli görevi için oynanış videosu yayınlandı.
 
     IGN'e özel olarak yayınlanan bu videoda, bir hayli güçlenen askerlerimizin yeteneklerini görme fırsatı yakalıyoruz. Oldukça aksiyonlu olan ve filmleri aratmayan bu sahnelere siz de aşağıdan gözatabilirsiniz.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U gameplay traffic mission senaryo single player oynanış videosu
Sonic Boom Oyunlarından Tanıtım Videosu Alien: Isolation'ın Çıkış Görselleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.10.2014 04:59:41

0
Espiri anlayışı bu kadar sığ olan arkadaşlar görmek kötü. Artık yorumların altına "espiri" diye yazacağım.Çünkü ciddiye alan "cahiller" var.Herkes bunun "OYUN" olduğunu bilir.Ancak herkesin "OYUN" hakkında farklı düşünceleri vardır(gerçek hayatla bağlantı kurmak gibi).Benim gibi düşünmediğiniz için sizleri eleştirmiyorum. a.memo gibi eleştiri yapan arkadaşlarımıza karşı değilim.Ama eleştirinin dozunu kaçıranlar oluyor.Ben onlara karşıyım. Asıl mesele şu:Yeni oyun yaptıkça oyunlarının kalitesi düşüyor.İnşallah bu oyunla biraz toparlamayı başarırlar.Kalitesi düştükçe oyundan zevk almak azalıyor. Yoksa otobüsün durması veya durmaması beni etkilemez.Yeter ki yamalı çorap gibi çıkmasın.İyi bir seriydi Cod serisi. Acaba oyuncu kitlesi her sene yamalı çorap giymek ister mi?

-Sherlock-

7.10.2014 19:58:43

0
sıkıcı.

eastblood1996

7.10.2014 16:21:02

0
Türkçe alt yazılı halini buldum, bakın derim: http://youtu.be/nXtpZvoQMtU

1094ali1094

7.10.2014 01:19:31

0
Bu oyun call of duty değil ya.

gokhans19

6.10.2014 23:35:28

0
Adamların taktıkları şeye bak. Niye otobüs durmuyomuş. Aynı kişiler kara murat filmlerindede kara muratı niye öldüremiyorlar adam tek başına bütün bizansı yıkıyor diyorlarmı acaba veya ilizyon gösterisi izlerken ip var gerçek değil falan diyorlarmı bilmiyorum. Kara murat ölse film nasıl olsun. Cem yılmazın bir sözü var. Tabikide ip olacak öbür türlü olsa adam peygamberliğini ilan ederdi zaten. Adam otobüsün durmamasına takmış. Oldu olacak şoför çıkıp akbil basın desin. Gerçek hayatla sanal hayatı birbirine karıştırıp sanaldada gerçekteki mantığı aramaya kalkarsanız ne izlediğiniz filmden ne oynadığınız oyundan zevk alırsınız. Beynin oyunu sevme nedeni zaten senin gerçek hayatta yapamayacağın şeyi oyunda yapabiliyor oluşun. Bir oyun sitesinde bu kadar cahilce bu kadar sığ yorumları nasıl yapabiliyorsunuz anlamak zor. Bu kafayla oyunlardan zevk falan alamazsınız...

BSC Misafiri

6.10.2014 14:49:51

0
Vuruş hissiyati en iyi olan oyunlardan birinden niye vuruş hissiyatini değiştirmesini bekliyorsunuz gerçekten anlamak güç.

BSC Misafiri

6.10.2014 14:41:14

0
Ust duzey oyun

HakkıBlood

6.10.2014 04:41:04

-1
HMM

MytHnfr

6.10.2014 02:39:30

0
Bir beklentim yoktu oyundan ama fena olmayacak gibi beklemeye değer bakalım.

moveboy_61

6.10.2014 00:56:08

+1
Oyuncu kitlesinin düştüğü duruma bak. Yok neden otobüs durmuyo, yok neden adam sendelemiyo yav arkadaşım aşın şunları artık. Adam eğlenceli bir şeyler ortaya koymak istemiş, ''sadece eleştireyim yeter'' kafasından kurtulun artık, işin eğlenceli tarafını görmeye çalışın. Eğer bütün oyunlara böyle yaklaşacaksak hiçbir oyundan zevk alamayız. O zaman şunları da sorarım ben: Gta da adam ölünce neden hastaneden çıkıyor, Call of Duty de ölünce neden oyun bitmiyor, kendi adamlarımızı vurunca neden ölmüyorlar vs vs. Bu gibi sorular sorarsak hiçbir oyunun tadına varamayız o yüzden eğlenmenize bakın. Ve ayrıca söylemem gerekir ki yıllar sonra bir Call of Duty oyunu beni etkilemeyi başardı. Ama eski oyunların etkisini yapamayacak yine.

ooobekko

6.10.2014 00:39:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar benim saçma bulduğum tek nokta 50 yıl ilerisini işliyor ve tamam uçan arabaları kimse beklemiyor 80 bilim kurguları gibi fakat arabaların hala benzinle çalışıyor gibi patlamaları ve ya günümüz araçlarından pek bir farklarının olmaması. bildiğin fiat doblolar iett otobüsleri var lan.
açıkçası ben de yapsam ben de günümüz araba modellerini kullanırdım sanmıyorum 50 yıl sonra uçan arabaları göreceğimizi :D

thepunisherWZ

5.10.2014 23:48:41

+2
Adam meseleyi "bunlar olur şeyler yeauw genşler abartmayın" tarzı yorumlamış. Bir kişi de anlamaz ki zamanında Modern Warfare'ın bıraktığı etkiye hasretiz biz.

a.memo

5.10.2014 23:22:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: HaZa
alıntı:

Orijinalden alıntı: a.memo

Biride çıkıp demiyor ki bu bir OYUN... Arkadaş çok değişik yorumlar var bence... Şimdi yazacaklarımdan dolayı bana fanboy diyeceklerdir ama değilim tam tersi fanboy karşıtıyım inanmayan eski yorumlarımı okuyabilir... Gelelim konuya... Arkadaşlar bu bir oyun ya siz hiç bu yönden değerlendirmiyo musunuz oyunları...Herkeste bi gerçekçilik aşkı başlamış ... Birazda alacağınız zevke bakın en önemlisi "OYUN" olarak bakın bunlara... Yok otobüs neden durmuyo yok adam nasıl zıplayıp ta sendelemeden duruyo falan filan... Arkadaş bu gerçekten alınma bir video değil bu insanları eğlendirmek için yapılan iyi vakit geçirmeye yönelik oluşturulmuş bir şey yani...ona bakarsanız her oyunda var gerçek dışı bir sürü şey... Oyunları birazda eğlence yönüyle değerlendirin ya... Oyun zevkli mi değil mi oynarken sizi eğlendiriyor mu eğlendirmiyor mu? Birde bu yönden bakın... Adı üstünde OYUN simulasyon değil... BF de Crysis de daha bir sürü fps oyunların da yok mu saçmalıklar VAR... Ama oynarken "Ulan yok artık ya biraz abartı ama güzel yapmış adamlar gerçekten" diyosun mesela... Doğal şeyler bunlar yani Fantastik oyunları bilim kurgu oyunlarıı hiç oynamayalım o zaman onlarda gerçek olmayan şeyler sonuçta... <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt="">


Tercüman olmuşsun bana Teşekkürler ::)

Şu filmede göz atın arkadaşlar :) Yarının Sınırında - Edge of Tomorrow Özellikle giysilerine ::)
:D Aynen neredeyse aynı zırh takımı oyundakiyle

HaZa

5.10.2014 23:14:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: a.memo Biride çıkıp demiyor ki bu bir OYUN... Arkadaş çok değişik yorumlar var bence... Şimdi yazacaklarımdan dolayı bana fanboy diyeceklerdir ama değilim tam tersi fanboy karşıtıyım inanmayan eski yorumlarımı okuyabilir... Gelelim konuya... Arkadaşlar bu bir oyun ya siz hiç bu yönden değerlendirmiyo musunuz oyunları...Herkeste bi gerçekçilik aşkı başlamış ... Birazda alacağınız zevke bakın en önemlisi "OYUN" olarak bakın bunlara... Yok otobüs neden durmuyo yok adam nasıl zıplayıp ta sendelemeden duruyo falan filan... Arkadaş bu gerçekten alınma bir video değil bu insanları eğlendirmek için yapılan iyi vakit geçirmeye yönelik oluşturulmuş bir şey yani...ona bakarsanız her oyunda var gerçek dışı bir sürü şey... Oyunları birazda eğlence yönüyle değerlendirin ya... Oyun zevkli mi değil mi oynarken sizi eğlendiriyor mu eğlendirmiyor mu? Birde bu yönden bakın... Adı üstünde OYUN simulasyon değil... BF de Crysis de daha bir sürü fps oyunların da yok mu saçmalıklar VAR... Ama oynarken "Ulan yok artık ya biraz abartı ama güzel yapmış adamlar gerçekten" diyosun mesela... Doğal şeyler bunlar yani Fantastik oyunları bilim kurgu oyunlarıı hiç oynamayalım o zaman onlarda gerçek olmayan şeyler sonuçta... <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt="">
Tercüman olmuşsun bana Teşekkürler ::) Şu filmede göz atın arkadaşlar :) Yarının Sınırında - Edge of Tomorrow Özellikle giysilerine ::)

a.memo

5.10.2014 23:05:44

-1
Biride çıkıp demiyor ki bu bir OYUN... Arkadaş çok değişik yorumlar var bence... Şimdi yazacaklarımdan dolayı bana fanboy diyeceklerdir ama değilim tam tersi fanboy karşıtıyım inanmayan eski yorumlarımı okuyabilir... Gelelim konuya... Arkadaşlar bu bir oyun ya siz hiç bu yönden değerlendirmiyo musunuz oyunları...Herkeste bi gerçekçilik aşkı başlamış ... Birazda alacağınız zevke bakın en önemlisi "OYUN" olarak bakın bunlara... Yok otobüs neden durmuyo yok adam nasıl zıplayıp ta sendelemeden duruyo falan filan... Arkadaş bu gerçekten alınma bir video değil bu insanları eğlendirmek için yapılan iyi vakit geçirmeye yönelik oluşturulmuş bir şey yani...ona bakarsanız her oyunda var gerçek dışı bir sürü şey... Oyunları birazda eğlence yönüyle değerlendirin ya... Oyun zevkli mi değil mi oynarken sizi eğlendiriyor mu eğlendirmiyor mu? Birde bu yönden bakın... Adı üstünde OYUN simulasyon değil... BF de Crysis de daha bir sürü fps oyunların da yok mu saçmalıklar VAR... Ama oynarken "Ulan yok artık ya biraz abartı ama güzel yapmış adamlar gerçekten" diyosun mesela... Doğal şeyler bunlar yani Fantastik oyunları bilim kurgu oyunlarıı hiç oynamayalım o zaman onlarda gerçek olmayan şeyler sonuçta...

BSC Misafiri

5.10.2014 22:46:29

-1
Biri de demiyor ki O otobüsler neden durmuyor :D

mementopolis

5.10.2014 21:55:19

0
birde otobüslerin böyle sakin sürm,eside cok garibime giddi ates altinda.

nIKe08

5.10.2014 21:46:55

+1
Aksiyon olarak yine baya çoşturacak gibi bizi, Ghosts'dan daha iyi bir oyun olacağını düşünüyorum.

kaplan3461

5.10.2014 21:39:11

0
güzel gözüküyo

RealArek

5.10.2014 21:30:37

+1
Çok güzel gözüküyo.

mementopolis

5.10.2014 19:46:19

0
3 saat oynamış süresi var sanırım .

Guest-8FB5351A6

5.10.2014 19:27:46

0
merakla bekliyorum şimdilik güzel gözüküyor 1 ay sonra görcez bakalım ilerleme varmı yokmu ben umutluyum şimdilik.

tizar

5.10.2014 17:45:26

0
benim saçma bulduğum tek nokta 50 yıl ilerisini işliyor ve tamam uçan arabaları kimse beklemiyor 80 bilim kurguları gibi fakat arabaların hala benzinle çalışıyor gibi patlamaları ve ya günümüz araçlarından pek bir farklarının olmaması. bildiğin fiat doblolar iett otobüsleri var lan.

Guest-60C9D430E

5.10.2014 17:12:30

0
mw2 candır

Cihathalitt

5.10.2014 15:58:47

0
İnanılmaz gözüküyor. Bekliyoruz.

HIGHER

5.10.2014 15:05:50

0
OYUN SÜPER BENCE SESLER DIŞINDA HER ŞEY SÜPER

Dictattor

5.10.2014 14:38:00

0
Muazzam görünüyor, MW2'den bu yana en iyi CoD olacak zannımca.

vipersix

5.10.2014 14:17:12

0
tek bir sorun var. gelecek temasını biraz aşırı işlemişler onun dışında ben beğendim bu oyunu. ama şu grafiklerle bi modern warfare oynamak isterdim

DdrizztT

5.10.2014 14:14:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: scutaro Hareket eden aracın üzerine atladıkları anda sabitlenmeleri aşırı saçma, fizik kurallarını hiçe saymışlar resmen, patlamalar ve araçların hasarları da bir o kadar kötü, bu oyunu 15 yaş grubuna satarlar anca.
Aynen katılıyorum aksıyon yaratmak ıcın cok zorlamıslar.Aracın patlaması el bombası patlaması gibi.Multiplayer ında fark ettiğim başka bir olayda adam jetpack ile zıplıyacak zınk diye yukarı kalkıyor yana kayacak zınk diye kayıyor.Anımasyon gecısleride cok basit tutulmus.Titanfall gibi değil yani.

Crauser

5.10.2014 14:12:01

0
Her şey çok güzel görünüyor. Call of Duty yıllardır istenilen evrimi bu oyunla gerçekleştirmiş ancak vuruş hissiyatı konusunda soru işareti var. Daha önce yayınlanan multiplayer beta kısımlarında da göze batıyordu ama bu videoda özellikle 2:38'deki slowmotion sahne nedir öyle ya ? oyun evrim geçirdi, grafikler aştı tamamda bu ateş ettiğimizde yaşanan hissizlik nedir ?. Ne silah güzel tepki veriyor, ne sesler. En önemlisi de ateş ettiğimiz insanlarda ne bir hasar var ne de kan çıkıyor. Bir Call of Duty oyununda ateş etmekten keyif almayacaksak ne diye oynayacağız merak ediyorum. Vuruş hissiyatı ilerlemek bir yana geri gitmiş hatta kaybolmuş.

wanteddeco

5.10.2014 13:28:08

+3
quote:

Orijinalden alıntı: scutaro Hareket eden aracın üzerine atladıkları anda sabitlenmeleri aşırı saçma, fizik kurallarını hiçe saymışlar resmen, patlamalar ve araçların hasarları da bir o kadar kötü, bu oyunu 15 yaş grubuna satarlar anca.
eldivenden olabilirmi? daha önce ki videolarda duvara bile tırmanabiliyorlardı.O eldivenle :D yani araba üstünde sabit durmak zor olmasa.

Cpt. Miller

5.10.2014 13:05:54

0
Hareket eden aracın üzerine atladıkları anda sabitlenmeleri aşırı saçma, fizik kurallarını hiçe saymışlar resmen, patlamalar ve araçların hasarları da bir o kadar kötü, bu oyunu 15 yaş grubuna satarlar anca.

fatihpos

5.10.2014 12:54:37

0
Vuruş hissiyatında hiçbir değişiklik yok aynı tas aynı hamam

HIGHER

5.10.2014 12:47:35

-1
vay canınaaaaaa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız