Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CYGNI: All Guns Blazing Fiziksel Sürümü Ön Siparişe Açıldı

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd bugün CYGNI: All Guns Blazing'in fiziksel sürümünün PlayStation®5 ve Xbox Series X|S i için ön siparişe açıldığını duyurdu. Aynı zamanda sürümün kapağında yer alacak görselde uzay gemisi Orca’nın saldırıya hazır bir halde beklediğini görüyoruz.
 
Bu duyuruyla eş zamanlı olarak tamamı büyüleyici yeni nesil görsellerle yepyeni ve aksiyonun doruklarında bir Hikaye Fragmanı da yayınlandı.
 
 
 
Oyun geçen yıl ağustos ayında PlayStation 5 ve Steam üzerinde istek listesine eklenebilmeye başlamış ve çıkışının 2023 yılı içerisinde gerçekleşeceği duyurulmuştu. Dijital ön siparişler ve lansman tarihi ile ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda verilecek. 
 
CYGNI: All Guns Blazing yeni fragman 
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
CYGNI All Guns Blazingi konami
Breathedge 2 Resmi Olarak Duyuruldu: Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor Ubisoft Forward Sunumu Başlıyor: Yeni Fragmanlar, Oyunlar ve Daha Fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyndaria
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız