Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt, The Witcher Remake'in Açık Dünya Olacağını Onayladı

 
 
Geçtiğimiz ay yayıncı CD Projekt RED ve geliştirici Fool's Theory tarafından duyurulan orijinal The Witcher'ın yeniden yapım sürümü (remake) için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu hafta gerçekleştirilen bir sunumda ekip, kısa süre önce duyurulan bu remake projesinin hikaye odaklı, tek oyunculu açık dünya rol yapma oyunu olacağını belirtti. Bunun yanı sıra 2007 yapımı The Witcher'ın modern bir yeniden yapımı olacağını söyledi.
 
The Witcher Remake açık dünya olacak
 
 
 
The Witcher 3: Wild Hunt ile serinin tam bir açık dünya sistemine taşınması oyuncular tarafından da olumlu karşılandı. Açık dünyada gezip - tozmak, etrafı keşfetmek ve içi dolu görevler edinmek gerçekten de iyi bir deneyimdi. Şimdi ise The Witcher'ın remake sürümünde de bu yapı takip edilecek. 
 
The Witcher Remake, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Yeniden yapım, şu anda daha önce The Witcher serisi üzerinde çalışan kişilerin dahil olduğu Fool's Theory ekibi ile yapılıyor. Remake, henüz geliştirmenin ilk aşamalarında. 
 
Şu anda oyun hakkında daha fazla detay yer almıyor. İlerleyen süreçte yeni ayrıntıların duyurulması planlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle witcher rise of the white wolf cdprojekt
EMEA Masters 2023 Formatı Duyuruldu! PlayStation Turnuvaları Artık PS5 Konsolları için Mevcut

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız