Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt Ekibinin Artık Çoğu The Witcher 4 Üzerinde Çalışıyor

 
CD Projekt ekibi tarafından bizlere sunulacak olan The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher 4 için yeni detaylar ortaya çıktı. Polaris kod adı ile beraber karşımıza çıkan proje üzerinde geliştirici ekip şu anda bir hayli yoğunlaşmış durumda.
 
The Witcher 4 için beklentiler yüksek
 
 
CD Projekt ekibi mali yıl kazançlarına yönelik yeni bir konferansta çeşitli açıklamalarda bulundu. Burada geliştirme ekibinin üçte ikisinin The Witcher 4 üzerinde çalışıldığı belirtildi. Şirketin CEO'su Michal Nowakowski, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty'nin piyasaya sürülmesinin ardından oyunda çalışan geliştirici sayısının 17'ye düştüğünü ve diğerlerinin ise başka projelere geçiş yaptığını açıkladı.
 
Nowakowski, diğer taraftan Polaris projesi üzerinde 400'den fazla geliştiricinin yer aldığını açıklayarak en iyi deneyimi oyunculara sunmayı hedeflediklerini aktardı. Ocak ayında CD Projekt ortak CEO'su Adam Badowski, dördüncü ana Witcher oyunu Polaris'in üretim aşamasının bu yıl içerisinde başlamasını umduğunu söyledi.
 
Son olarak geçtiğimiz Kasım ayında proje üzerinde yaklaşık 330 geliştiricinin çalıştığı ve bunun CD Projekt'in en büyük geliştirme ekibi olduğu bildirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Bus Simulator 21 Amazon Prime Gaming Üyelerine Ücretsiz Minyatür Savaş Arenası: Army Men Serisinin Efsanevi Dünyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.3.2024 11:43:39

0
Geralt muhtemelen yardımcı karakter olacak.Görev aldığımız veya iş birliği yaptığımız bir durum söz konusu.Bir diğer ihtimal bazı görevlerin geralt ile oynanabileceği.vaşak okulu daha sinsi witcherler yetiştirme potansiyeline sahip.Buda gizlilik içeren görevler demek.Yeni witcherin zihinleri bulandıran yeni tekniklerini görmek için sabırsızlanıyorum.

Rexroth

30.3.2024 23:53:50

0
Geralt'ın hikayesinin bittiğini söylemişlerdi. Yeni bir üçleme falan olacaksa eğer baş karakter Ciri olur inşallah. Yoksa Geralt ile devam etsinler, yeni bi bilinmedik karaktere alışmak zor olur Witcher severler için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız