Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie'de Önemli Bir Ayrılık


     Halo serisiyle büyük ün kazanan Bungie şu sıralar Destiny adlı yeni oyunu üzerinde yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Yeni bir efsane yaratma isteyen stüdyodan malesef önemli bir ismin ayrıldığı açıklandı. Joseph Staten stüdyo'dan ayrıldığını ve yeni mücadelelere (acaba bağımsız olarak mı?) girişeceğini söyledi.
 
     Joseph Staten daha önce Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 ve Halo 3: ODST gibi oyunların senaryo yazan ekibinde yer almıştı. Ayrıca sinematiklerin yönetmenliğini de yapan Staten, seslendirme üzerinde de bazı çalışmalar yaptı.

    Destiny'de de 4 yıl boyunca çalıştığını ve önümüzdeki yıl bu oyunla büyük başarı yakalayacaklarını düşündüğünü söyleyen yetkili ayrıldığı için üzgün olduğunu da belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bungie.net MMO Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
PS4'ün Ara Yüzünden Yeni Görseller Natural Doctrine Sıra Tabalı RPG Olacak

redspawn

25.9.2013 11:17:10

0
Ben halo şafağa kadar hücum filminin izledim ama senaristi ne dikkat etmedim. Umarim senaristi kendisi değildir çünkü çok saçma bir filimdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız