Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Platform Oyunu REZ PLS, Switch ve Xbox One'a Geliyor

 
Daha önceden PC için duyurulan, geliştiriciliğini Long Neck Games'in yayıncılığını Graffiti Games'in yaptığı REZ PLS, Xbox One ve Nintendo Switch için duyuruldu. Duyuruya göre REZ PLS 2020'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Duyuru fragmanını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
REZ PLZ bire iki oyuncuyla oynanan, diriliş gücüne sahip iki büyücü kardeş Arcan ve Zeph'i kontrol ettiğiniz bir piksel sanat bulmaca platform oyunudur. Meydan okuma zorluklarını aşarak ve bulmacaları çözerek geçerken, oyuncular; büyücü kardeşlerinden birinin katledilmesini gerektiren tehlikeli canavarlarla ve tuzaklarla karşılaşacaklar. Fakat büyülü bir parıltı sayesinde, kardeşler birbirlerini ikiye bölünmekten, yaratıklar tarafından yenmekten, canlı yakılmasından ve daha fazla yakılmaktan kendinizi korumanız gerekiyor. Oyuncular ilerledikçe, ilerideki zorlu bölümleri aşma becerisi kazandıran yeni büyüler açabilirler.
 
Oyunun Özellikleri:
- CO-OP oynanış
- Her köşede ölüm
- Zorlu bulmacalar
- Ekstra modlar
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu rez pls aksiyon macera bulmaca
The Lion King, Frozen'ı Geride Bırakarak Animasyon Tarihinin Gişe Rekorunu Kırdı The Witcher Dizisinde Geralt'ın Çocukluğunu Tristan Ruggeri Canlandıracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
REZ PLZ
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız