Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Oyunu The Baby in Yellow için Kara Kedi'yi Tanıtan Yeni Bir Güncelleme Geliyor

 
 
İskoç bağımsız stüdyo Team Terrible tarafından geliştirilen popüler bulmaca oyunu The Baby in Yellow için önemli bir içerik güncellemesi olan The Black Cat (Kara Kedi), 26 Mayıs'ta piyasaya çıkıyor. Güncelleme PC, iOS ve Android için yayınlanacak.
 
 
 
The Baby in Yellow'da garip ve rahatsız edici bir dünyada seyahat ederken kara kediyi takip edip bilinmeyenin derinliklerini keşfedin. Oyuncular zorlu ortamlarda ilerlemeli, karışık bulmacaları çözmeli ve Newt adlı yeni bir robot arkadaşının yardımıyla The Baby'nin geçmişini ortaya çıkarmalıdır. Oyuncular Kara kedi ile yolculuğu başarı ile bitirebilecek mi yoksa karanlığın içinde kaybolup gidecekler mi?
 
Team Terrible CEO'su Greg Lee, bu güncellemenin esrarengiz sırları, büyüleyici hikâyesi ve garip düzenekleriyle hem yeni hem de deneyimli oyuncuları büyüleyeceğini belirtti.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingonphone Bulmaca The Baby in Yellow Kara Kedi The Black Cat
Bu hafta çıkış yapacak Xbox One ve Xbox Series oyunları TTHmobi, Rol Yapma Oyunu Avatars Saga'yı Mobil Cihazlar için Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız