Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Macera Oyunu Sunday Gold'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici BKOM Studios, point and click sıra tabanlı macera oyunu Sunday Gold'un 13 Eylül'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oynaması ücretsiz giriş bölümü şu anda mevcut.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Odadan kaçış tarzında bulmacaların, sıra tabanlı savaşın ve karanlık ara sahnelere sahip bir hikâyeyle birbirine bağlı RYO mekaniklerinin benzersiz bir karışımını tecrübe et. 
 
Bir zamanlar hareketli ve hayat dolu olan Londra şehri, karanlık ve kasvetli bir durumda. İşsizlik ve evsizlik sorunları, tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Etik sınırlar zorlanıyor ve yozlaşmış milyarder Kenny Hogan, kötülük peşinde.

Kenny Hogan'ın planlarını alt üst edip ona diz çöktürmek; Frank, Sally ve Gavin'den oluşan bir grup suçlunun elinde. Fakat bu basit bir iş değil ve yolda belirli engellerle karşılaşacaklar… 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Sunday Gold
Grim Guardians: Demon Purge için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Metroidvania Oyunu BIOMORPH Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunday Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız