Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Macera Oyunu Storyteller'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Daniel Benmergui tarafından oyunculara sunulacak olan bulmaca oyunu Storyteller'ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun Nintendo eShop üzerinden Switch ve Steam üzerinden PC için 23 Mart 2023'te çıkış yapacak. Storyteller bizlere point and click, bulmaca ve macera deneyimi sunacak.
 
Storyteller ile herkes hikayesini kendisi yazacak 
 
 
 
Storyteller temelde bizlere birden fazla hikayeyi sunacak. Storyteller kendi hikayeni oluşturmana ve deneyimlemene izin veren bir sistem yer alacak. Bu sistem sayesinde oyuncular farklı farklı hikayelere konu olacak.
 
Storyteller karşımıza ilgi çekici animasyonlar ve çizgi roman paneli tasarımı ile birlikte gelecek. Oyunda tarihten ilham alan ikonik hikayeleri yeniden oluşturabileceğiz. Keşif ve bulmaca unsurlarının da yer aldığı bu oyunda birçok karakter de yer alacak.
 
 
Fragman videosu
 
Yayınlanan çıkış tarihi fragmanında arka planda konuşan bir ses, kitap açılış sekansı, bir hikaye sunumu, farklı farklı karakterler ile hikayenin gidişatını değiştirme durumu, animasyonlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera
WrestleQuest'in Çıkış Yılı ve Ayı Açıklandı Korku Temalı Kart Oyunu Inscryption, Switch Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Storyteller
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız