Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Hafta Sonu Marvel's Avengers Açık Betasında Dünyanın En Güçlü Kahramanları Olarak Oynayın

 
Bu hafta sonu Square Enix, oyunculara Marvel’s Avengers oyununun Açık Betasında ücretsiz göz atma şansı veriyor.
 
Marvel's Avengers Açık Betası 21-23 Ağustos tarihleri arasında tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları için mevcut olacak.
 
Beta, oyunun tek oyunculu kahraman görevlerinden dördünü, üç HARM Room zorlu mücadelesini, dört War Zone ve beş Drop Zone içeriyor. Tüm bu içerik, saatlerce süren Süper Kahraman aksiyonu ekliyor! War Zones ve Drop Zones, oyuncunun kadrosundaki kahramanlardan herhangi biriyle tek başına veya en fazla dört oyunculu gruplar halinde işbirliği içinde oynanabilir.
 
Square Enix Members ve Epic Games hesaplarını birbirine bağlayan ve betanın üç HARM Room zorlu mücadelesini tamamlayan PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları, Epic Games'in oynaması ücretsiz Fortnite oyununda bonus Hulkbuster stili ve Hulk Smashers Kazması kazanacak.
 
"Önceki beta hafta sonlarımız, milyonlarca oyuncunun en sevdikleri Süper Kahramanlar olarak takım kurup düşmanları ezmek için on milyonlarca saat harcadıklarını görmüştü," diyor Geliştirici Crystal Dynamics'in stüdyo başkanı Scot Amos. "PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oynamak isteyen herkese betayı açmayı gerçekten dört gözle bekliyoruz, böylece onlar da Dünyanın En Güçlü Kahramanları rolünü üstlenebilsinler."
 
Açık Beta başlangıç zamanlarına ilişkin infografik için bu sayfaya göz atabilirsiniz.
 
Beta sürümünü oynamak için bir Square Enix Members hesabı gerekecektir. Oyuncular, membership.square-enix.com/register adresinden ücretsiz olarak hesaba kaydolabilir. Bir hesaba kaydolan herkes, final oyununda bir Thor oyun içi isim plakası alacaktır.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Marvel's Iron Man VR 1.06 Güncellemesi New Game+ Modu ve Daha Fazlasını Ekliyor Shing! Switch Versiyonu Ertelendi, Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

23.8.2020 13:37:54

0
Bunu nasıl unuttum ya indirmedim

Aragorn Elessar

22.8.2020 13:29:33

0
Gif atmakla olmaz. Yorumun varsa yaparsın. DH ve Reddit Avengers konularına bakınca büyük çoğunluğun beğendiğini görebilirsin.

-OdATA-

22.8.2020 13:20:21

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Rachsuchtig

22.8.2020 12:32:33

0
Deneyelim bakalım.

Aragorn Elessar

22.8.2020 10:25:01

0
Sunum yokmuş, animasyon kalitesizliğiymiş. Böyle bir şey kesinlikle yok. Grafikler, animasyonlar, özellikle efektler kısmında aşmışlar. Her karakterin bambaşka oynanışı var. Şu ana kadar oynayacağınız en keyifli ve epik oyunlardan biri.

aykut291

21.8.2020 23:02:28

+1
İyi oldu betasını oynarız yeter.1 gün oynamalık Oyun zaten gôrdüğün kadarıyla bir harita içinde habire aynı şeyleri yapıp duruyosun.Ne adam akıllı senaryo var ne adam akıllı sunum var Hele o Hulkın Animasyon kalitesizliğine bittim sıradan klişe bir Oyun gibi duruyor açık betasında gazımı alır diye umuyorum.

kaan0101

21.8.2020 22:07:39

0
içtenlikle katılıyorum

Ozikaza

21.8.2020 20:23:51

+1
Bir servis oyununa o kadar para vermek saçma geliyor bana. İndirime girince anca alınır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız