Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brothers in Arms: Furious 4 İptal mi Edildi?


     Hatırlayacağınız üzere 2011 senesinin bu döneminde, E3 fuarında Ubisoft bir değişikliğe gitmiş ve Brothers in Arms serisine farklı tarzda bir oyun duyurmuştu. Furious 4 isminde daha 'cıvık' bir tarza bürünen Brothers in Arms oyunu adına iptal söylentileri çıktı.
 
     Duyurusundan bu yana haberini alamadığımız Brothers in Arms: Furious 4, iptal edilmiş gözüküyor. Bu söylentinin en büyük dayanağı ise buradan ve buradan ulaşabileceğimiz isim hakları dosyaları. Dosyalarda görüldüğü üzere Ubisoft, Brothers in Arms: Furious 4 isminin haklarını üzerinden atmış durumda.
 
     Konuyla ilgili Ubisoft ile iletişime giden Kotaku editörleri "Şuan için paylaşma gereği duyduğumuz bir yenilik yok." sözüyle karşılaşsa da, Brothers in Arms: Furious 4 cephesinde bir karışıklık var gibi. 
 
     Daha önce geçtiğimiz senenin Ağustos ayında Furious 4 dışında bir Brothers in Arms oyununun geliştirildiğini duymuştuk. Belki de Ubisoft, Furious 4 temasını farklı bir seriyle sunacak olabilir. Zira bu tema BiA serisine yakıştırılamamıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gearbox brothers in arms ubisoft
Bu Özel Sürümü Alana 1.75 Boyunda Robot Kız Bedava Diablo III'ün Gizli Bir Bölümü Keşfedildi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ghost_player

19.5.2012 00:29:12

0
hakketen çok iyi bir davranış olur bu çok iyi seriyi kirletmezler

nForcer

18.5.2012 21:03:38

+2
İptal edilirse isabet olur. Çünkü ikinci bir Call of Juarez: The Cartel vakası önlenmiş olur.

BSC Misafiri

18.5.2012 20:28:11

-1
Bence iptal edilmesi saçma. Baker'ın hikayesinin zaten devam ettirileceği açıklandı. Ayrıca karakterler ve oynayış eğlenceli ve sıradışı gözüküyordu. Inglorious Basterds temasının da kötü bir tema olduğu söylenemez?

billiejean

18.5.2012 19:07:25

0
İnşallah öyledir,bana göre en kaliteli 2.DS'ı temalı oyun,çizgisinin dışına çıkmamalı,yeni nesilde bekliyorum bir tane Bia.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brothers in Arms: Furious 4
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız