Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Broken Sword 2, App Store Yolunda

George Stobbart gene iş başında.

     Broken Sword ismini duyunca sizin de benim gibi tüyleriniz diken diken oluyor mu? Türünün en iyi örneklerinden biri olan serinin özellikle ilk oyunu çıktığı dönemde büyük bir yankı uyandırmıştı. Ardından 1997 yılında PC ve Playstation gibi platformlara çıkan Broken Sword 2: The Smoking Mirror ile ilk oyunu takip eden bir oynanış sunan Broken Sword serisi, üzerinden bunca yıl geçmesine karşın türünün en iyi örneklerinden birisi olarak gösterilir.
 
     2010 yılı başında ilk Broken Sword oyunu Apple Store'da yayınlanmıştı. Şimdi ise sıra ikinci oyuna geldi. Revolution Software bugün yaptığı açıklama ile Broken Sword 2'nin yenilenmiş hali ile yılbaşı döneminde Apple Store üzerinden satışa çıkacağını açıkladı.
 
     iPad, iPhone ve iPod Touch için çıkacak olan oyun başta grafik ve animasyonlar olmak üzere yeniden ele alınmış. Ayrıca konuşma ve aksiyon anlarında çizgi roman gibi bir ilerleyişe de sahip olacak. Oyun ile birlikte bir de interaktif çizgi roman gündemde. Oyunun ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Quaramonte quaramonte....." :)
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Broken Sword 2 Broken Sword 2: The Smoking Mirror iPhone PC iPad iPod Touch Revolution Software
Dynasty Warriors 7'den Yepyeni Ekran Görüntüleri Renegade Kid'in 3DS Oyunu Gelecek Yıl Açıklanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Broken Sword 2: The Smoking Mirror
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız