Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brick-Force Yıldızlara Uzanıyor!

 
     Sandbox Shooter’in bu Perşembe günü yayınlanacak olan „Brickstar-Sezonu“ ile birlikte oyun yepyeni bir imkânlar katmanına taşınacak. Bu eklenti ile birlikte mevcut olacak fütüristik tuğlaların yanı sıra gökyüzü kutuları, kıyafetler, silahlar, yeni interaktif yapı taşları ile bir de yer çekimi sistemi eklenecek.

     Yeni fragman uzaylıların, profesörlerin ve robotların sıfır yerçekimli haritalarda heyecan dolu uzay muharebelerine sahne oluyor.

     Brickstar güncellemesi sayesinde harita mimarları yepyeni imkânlara kavuşacak: Ateş açılması itibariyle içeriği dökülen asit dolu variller, dikkatsiz bünyeleri yakan alevler ve her zaman da istenilen yöne fırlatmayan zıplama tahtaları yeni gelen interaktif tuğlalardan sadece birkaçı.

     Harita yerçekimi de interaktif yapı taşlarından nasibini aldı. Kullanılan yerçekimi tuğlalarının sayısı ve türü sayesinde yerçekimi her yöne doğru değiştirilebilir. Bu özel tuğlaların bazıları nişancı modunda imha edilebilir ve bu sayede yeni taktik mücadeleleri de beraberinde getiren sıra dışı bir aksiyon cereyan eder: bir maçın ortasında yerçekimini değiştirmek!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Brick-Force Infernum Productions EXE Games Tarayıcı
AC3'te Gerçek Parayla Eşya Satılacak Halo Serisi, 46 Milyon Satış Adetini Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.11.2012 16:50:26

0
Ben oynuyorum çok güzel bir oyun uzaya gitmeside çoğu oyunda görülmemiş bir şey bence zorlu ve cesaret isteyen bir sey emin degilim ams galiba bu gun cikacak bence herkes oynasin hem sadece bir shoter oyunu degil ayni zamanda bir mimarlik oyunu bu sayede shoterdan sıkılırsaniz bir map yapabilirsiniz bu gordugum en farkli ve eylenceli oyunlardan biri helal olsun yapanlara

Sünger-i Bob

1.11.2012 11:14:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aly-Han Oyun çok güzele benziyor. Fakat bir türlü oynayamadım gitti :D. Ah şu Ego sunu tatmin etmek isteyen herif ; " Manyak mısın oğlum ? Bu kadar emek verilmiş bir şeyi kapatmak doğru geliyor mu sana ? Bence egonu tatmin edecek daha iyi şeyler bula bilirsin...
Biraz zor kapatır :D Kapatılan bir şey varsa o da yalan ve iftira içeren yorumları olabilir ancak :D Aly han bak yeni eklenti de gelmişken bi dal oyuna da kapışak <:-)

Aly-Han

1.11.2012 09:39:06

0
Oyun çok güzele benziyor. Fakat bir türlü oynayamadım gitti :D. Ah şu Ego sunu tatmin etmek isteyen herif ; " Manyak mısın oğlum ? Bu kadar emek verilmiş bir şeyi kapatmak doğru geliyor mu sana ? Bence egonu tatmin edecek daha iyi şeyler bula bilirsin...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brick-Force
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız