Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands Filminden İlk Görseller Yayınlandı

 
 
Yakın zamanda vizyona girecek olan ve çok beklenen film uyarlamaları arasında bulunan Borderlands için ilk görseller ortaya çıktı. Eli Roth'un yazıp yönettiği uzun metrajlı film, Gearbox tarafından geliştirilen ve Take-Two tarafından yayınlanan video oyunu serisine dayanıyor.
 
Borderlands hayranları bu filmi merakla bekliyor
 
 
 
9 Ağustos 2024 tarihinde sinemalarda gösterime girecek olan bu yapımda Lilith rolünde Cate Blanchett, Roland rolünde Kevin Hart, Tannis rolünde Jamie Lee Curtis ve Claptrap rolünde Jack Black yer alıyor.
 
Filmin ilk görselleri ise People tarafından yayınlanmış durumda. Doğrudan film uyarlamalarının elbette belli başlı riskleri bulunuyor. Umuyoruz ki bu film dahilinde o atmosfer ve karakterler bizlere güzel bir şekilde yansıtılır ve hayranların bekleyeceğine değer bir yapım olur.
 
Film uyarlamaları bu şekilde gelmeye devam ederken öte yandan hayranlar Grand Theft Auto uyarlamasının da gelmesini istiyor. Bu isteğe karşılık Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, bunun yakın zamanda mümkün olmadığını ve bu tarz uyarlamalara son derece seçici bir şekilde yaklaştıklarını aktardı.
 
Ortaya çıkan görseller
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Borderlands film borderlands borderlands filmi konusu oyuncular oyundan uyarlama ne zaman detaylar haberler bilgiler fragman
Lady Gaga, Fornite'a Geliyor Killer Klowns from Outer Space: The Game Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2024 13:42:48

0
oyundaki lility 20 23 yaşlarında görünüyor .filmdeki lility 50 yaşındaymış ki bana da ilk fragmanını izlediğimde bu ne milf mi demiştim .bana göre daha genç birini getirmelerdi ama çok aşırı hayran borderlands fanı olarak izleyeceğim umarım oyunları kadar olmasada idare eder.ç

BSC Misafiri

21.2.2024 22:43:39

0
NCK: Oyunlar epic kütüphanemde bedava duruyor. İzlenecek yeni bir şey çıktı bizlere, umarım iyi olur. Avatar da yakın. Daha çok oyun kökenli film, dizi yapılsın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız