Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3'ten Önce Son Bir Battleborn Güncellemesi

 
      Gearbox bir sonraki Borderlands oyununa tamamıyla odaklanmadan önce Battleborn'un son Multiplayer güncellemesini yayınladı. Yeni kostümler, karakter animasyonları, bitirici hareketler ve ufak tefek denge ayarları ekliyor.
 
     Yapımcının açıklamasına göre sunucuların ne kadar süre daha açık kalacağı şu an belli değil. Oyun bir süre daha oynanabilir kalacak. Mayıs 2016'da çıktığı düşünülürse oldukça kısa ömürlü bir yapım olacağı kesin. Oyuncu kitlesi artmadığı için oyuna da kısa bir süre sonra tamamen son verilecektir. Oyun için ücretsiz deneme sürümü yayınlanmıştı bunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battleborn Gearbox FPS multiplayer 5vs5 MOBA 2K Games FPS Xbox One PS4
Assassin’s Creed Origins Çıkış Fragmanı Gears of War 4'e Xbox One X ile Grafik Seçeneği

2K

24.10.2017 15:58:20

0
Gearbox gerek saçma sapan yürüttükleri reklam kampanyaları gerek Randy Pitchford'ın açıklamaları ve en son olarak Aliens oyunu ile oyuncuları kandırmaya çalıştıkları için hiç sevmediğim bir firma. Zamanında Brothers in Arms'ı yapmış olsalarda uzun bir süredir Borderlands dışında başka bir oyun yapamadıklarını kanıtladılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battleborn
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız