Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blue Estate PS4 İçin Çıktı

 
     Örneklerini görmeye pek alışık olmadığımız on-rail shooter türüne yeni bir üye katıldı: Blue Estate! Focus Home Interactive'in dağıtıcısı olduğu oyunu HeSaw geliştirdi ve dün PS4 için US Store'da çıkan oyun bugün de Avrupa için çıkıyor (bu haber yazılırken çoktan çıkmış da olabilir).
 
     Viktor Kalvachev'in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan oyunun "karanlık ve eğlenceli" bir yapısı olduğu söyleniyor. Ancak oyun PS4'te DualShock 4'le oynanabiliyor, Move'u desteklemiyor. 
 
     Los Angeles'ta geçen oyunda 'suç babası' olarak nitelendirilen Don Luciano'nun manyak oğlu Tony Luciano karakterini canlandırıyoruz. Oynadığımız diğer karakter ise Tony'nin yarattığı karışıklığı temizlemesi için göreve alınmış olan, Clarence isminde eski bir donanma mensubu. Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Focus Home Interactive PS4 on-rail shooter Blue Estate HeSaw PC Xbox One
EA CEO'su: "Bundan Sonra Daha Oyuncu Odaklı Bir Şirket Olacağız" Hello Games, No Man's Sky'ın PC Sürümüne Sıcak Bakıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KoRnTuNeS

25.6.2014 22:32:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath Arkadaş bu TR psn ne işe yarıyor kapatın kurtulalım.Şu oyun yok bu oyun yok zaten TR ye bir getirisi de yok vergi vs oyun satışları.Fiyatlar da sürekli şişiriliyor neredeyse vergisi alınan kutulu oyun fiyatında satacaklar oyunları.Bir aydır psn den atıyor ilgilenen yok Sony tr de şikayetlerle ilgilenecek adam gibi bir adam bile yok.
adamların mail adresi bile yok, outlast zamanında sony us, uk ya şikayet ettim ama adamlar bana sony tr nin mail adresini yolladı ve mail adresi geçersiz. eskiden de böyle miydi bilmiyorum ama şu hali hiç iyi değil sony tr nin. kendilerine çeki düzen verene kadar boykot ediyorum ben de, resmen insanı nefret ettirip başka ülkelere para kazandırıyorlar.

Potato_GLaDOS

25.6.2014 21:51:52

0
Arkadaş bu TR psn ne işe yarıyor kapatın kurtulalım.Şu oyun yok bu oyun yok zaten TR ye bir getirisi de yok vergi vs oyun satışları.Fiyatlar da sürekli şişiriliyor neredeyse vergisi alınan kutulu oyun fiyatında satacaklar oyunları.Bir aydır psn den atıyor ilgilenen yok Sony tr de şikayetlerle ilgilenecek adam gibi bir adam bile yok.

KoRnTuNeS

25.6.2014 19:07:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alondate Oyun Türkiye için mevcut değil. Boşa kendinizi yorup bu oyun hakkında haber yapmayın
us psnde mevcut

Alondate

25.6.2014 18:27:57

-1
Oyun Türkiye için mevcut değil. Boşa kendinizi yorup bu oyun hakkında haber yapmayın

BSC Misafiri

25.6.2014 17:28:07

0
Rambo the video game gibi bişey buda :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blue Estate
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız