Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Hilecilerin Peşini Bırakmıyor

 
     Geçtiğimiz günlerde Blizzard'ın StarCraft 2'de hile yapan ya da kurallara uymayan 5000 oyuncuyu yasakladığını hatırlıyorsunuz değil mi? StarCraft 2'de hile ve hack programları kullanan oyuncuların ardından sıra yapımcılarına geldi. Blizzard, StarCraft 2 için hile programları geliştiren üç kişiye dava açtı.
 
     StarCraft 2'nin çıkışından bir kaç gün sonra yayınlanan hile programları çeşitli yollarla dağıtılmaya ve satılmaya başlanmıştı. Hatta oyunun çıktığı gün, bu programların dağıtıldığı web sitede "Elemanlarımız bu oyun için çalışmayı çoktan planladılar. Yeni ürünlerimizi bekleyin" şeklinde açıklama yapılmış.
 
     Bunun üzerinde Blizzard, bu sitenin çalışanlarından Permaphrost, Cranix ve Linuxawesome isimli üç kişiye bir çok kez telif hakkı ihlal etme suçundan dava açtı. Blizzard, bu illegal programların sadece engellenmesini değil, aynı zamanda da yapımcılarından tazminat almayı istiyor. Çünlü bu tip programların geliştiricileri bu işi ücretsiz yapmıyor ve pek çok kişiye satıyorlar. Bakalım Kanada ve Peru'da ikamet eden bu kişilere açılan dava nasıl sonuçlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2 Hile Hack Dava
Guitar Hero Serisinin Başı Dertte Ubisoft'un Tavşanları TV Dizisi Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sycylian

18.10.2010 14:10:56

0
Blizzard bu konularda hiç affetmez

Hardcore_Yunusutaro

16.10.2010 20:59:29

0
demekki cod6 da bi streak da üst üste 108 kere ölmem beceriksizliğim deilmis...

Guest-BCF1FAAE7

16.10.2010 20:41:31

0
demiratli dediklerine yürekten katılıyorum cod6 aldim adamlar cod6 da bile utanmadan hile yapıyolar üstelik bunlari yapanlarda türk ben daha ne diyim bilmiyorum

DemirAtlı

16.10.2010 20:29:37

0
şimdi baltayı taşa vurdular.Bu çok düşük şeref ve haysiyetli mahluklar yüzünden cod bile oyanayamaz hale geldik.Starcarft dahil birçok oyunada bu aynı ekip veya türevleri hile yazıyordur.Yazdıkları kıytırık ve tojanlı hilelerle hem haksız kazanç sağlıyorlar hemde oyunu hakkıyla oynamak isteyen binlerce kişiyi mağdur ediyorlar.Blizzard aynı şu resimdeki sinek gibi ezsin hepsini.Destekliyorum.

BSC Misafiri

16.10.2010 19:54:20

0
Çünlü bu tip programların yazım hatası var çinli degilmi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız