Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Entertainment'ın Yeni Başkanı J. Allen Brack

 
Activision Blizzard, Mike Morhaime'in Blizzard Entertainment'ın başkanlık görevini bıraktığını ve yerine World of Warcraft yapımcısı J. Allen Brack'in getirildiğini duyurdu. Mike Morhaime stratejik danışman görevinde şirket için çalışmaya devam edecek.
  
Blizzard Entertainment Yeni Başkanı J. Allen Brack:
 
"Blizzard'ın bir sonraki başkanı olarak hizmet edeceğimden ve oyuncu topluluğumuzun ve çalışanlarımızın tutkusu ve özverisi sayesinde dünyanın en iyi eğlence şirketlerinden biri olan ekibe liderlik edeceğimden dolayı inanılmaz derecede onurlu ve mutluyum. Blizzard harika oyunlar yapma sözü üzerine kuruldu ve ben de kaliteye, topluluğumuza ve amacımıza hizmet ederek bu kararlı bağlılığı devam ettirmeyi planlıyorum. Gelecekteki yapımlarımızın gücü göz önüne alındığında daha fazla heyecanlı olamazdım."
 
Blizzard Entertainment Eski Başkanı Mike Morhaime:

"Blizzard'taki tüm yetenekli ve çalışkan insanlara özverileri, yaratıcılıkları ve tutkuları için teşekkür etmek istiyorum. Bu ekibe liderlik etmek benim için bir ayrıcalıktı. Ayrıca Blizzard'ın oyuncu topluluğuna da desteklerinden dolayı çok minnettarım." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Mega Man Filmi Duyuruldu The Occupation 5 Şubat 2019'a Ertelendi

BSC Misafiri

7.10.2018 14:16:42

0
Wowun aylık ücreti düşürsün başka birşey istemiyoruz.Hayırlı olsun bu arada kendisine
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız