Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Başkanı Diablo Immortal'da Bulunan Oyun içi Satın Alımları Destekliyor

 
 
Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra, oynaması ücretsiz, çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal için çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda oyun için satın alımların olması gerektiğini ve oyunun zaten oyunculara ücretsiz bir şekilde sunulduğunu belirtti. 
 
Geçtiğimiz dönemde mobil cihazlar için çıkış yapan Immortal, mikro ödemeler konusunda epey bir eleştiriye maruz kaldı. Halen de bu sert eleştiriler devam ediyor. Ybarra, Los Angeles Times gazetesi ile yaptığı bir röportajda bu sistemi mantıklı bulduğunu belirtti.
 
Ybarra "Oyun halihazırda ücretsiz bir Diablo deneyimi sunuyor. Bu zaten başlı başına oyuncuların seveceği bir durum. Para kazanma konusu oyunun ikinci kısmında başlıyor. Oyun ilk olarak oyuncuları uzun bir Diablo serüveninin içerisine bırakıyor. Her mobil sahibi bu oyuna rahatlıkla erişebiliyor. Oyundaki ana senaryo ücretsiz bir şekilde tamamlanabiliyor."
 
Öte yandan Diablo Immortal, 2 Haziran'da hem iOS hem de Android cihazlarda piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz ay 10 milyon indirmeyi aştı. Bunun yanı sıra günde 1 milyon dolardan fazla kazandığı bildirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Blizzard, 2023'te BlizzCon Etkinliğini Geri Getirmek İstiyor E3, 2023'te Fiziksel Bir Etkinlik Olarak Geri Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız