Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BlazBlue: Chrono Phantasma Xbox 360 Diskine Sığmadı

 
     BlazBlue: Chrono Phantasma oyununun yapımcısı olan Toshimichi Mori, oyunun normal bir DVD diskine sığmadığını ve Xbox 360 Blu-Ray teknolojisini desteklemediği için, sadece PS3 konsoluna çıkabildiğini söyledi.
 
     Yapımcıya göre, oyunun görüntü kalitesinin düşmesini istemiyorlar. "Eğer Xbox 360 disk kapasitesini genişletebilseydi, bu konsolda da çıkartabilirdik. Ama şu haliyle bir diske sığmıyor. Eğer oyunu bu diske sığdırmak isteseydik, oldukça fazla sıkıştırmamız gerekirdi ve bu kalitenin düşmesi demektir. Oyunun daha kötü bir versiyonu haline gelmesinden endişelendim."
 
     Playstation Vita için de çıkacak olan Blazblue, Vita versiyonunun sıkıştırılmış olarak çıkacak. Bu konu hakkında da yorum yapan Mori "Eğer Vita versiyonuna bakarsanız, grafiklerin daha düşük olduğunu görebilirsiniz. Bu kalite taşınabilir bir sistem için kabul edilebilir düzeyde. Fakat evinizdeki konsolda Vita kalitesini görseniz, şahsen ben buna çok kızardım. Taşınabilir bir sistemdeki en iyi sonucu almak için uğraşıyoruz." diyor.
 
     Bu kararı etkileyen diğer bir sebep ise, Xbox 360 konsolunun Japonya'da fazla tutmaması olabilir. Xbox 360 Japonya'da, bütün çabalarına rağmen, rakibi olan Playstation 3 karşısında oldukça düşük bir satış grafiğine sahip. Bunun da oyunun çıkış platformuna bir etkisi olduğunu tahmin ediyoruz.
 
     Blazblue: Chrono Phantasma, Playstation 3 için 25 Mart 2014 tarihinde, Kuzey Amerika'da çıkıyor. Vita versiyonu ise yaz mevsiminde çıkış yapacak. Avrupa için bir çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
BlazBlue Dövüş 2D Arc System Works PS3 Vita
Sniper Elite 3 Ön Siparişlerinde Hitler'i Öldürme Fırsatı Gabe Newell, Valve Oyunları Dışındaki Favori Oyununu Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

6.3.2014 17:20:11

0
Yav he he.

einhander

6.3.2014 15:47:31

0
içler acısı bir durum :)

mehmedaltair

6.3.2014 10:29:12

0

ankara

6.3.2014 09:12:51

0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blazblue: Chrono Phantasma
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız