Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blasphemous'u Bir Milyondan Fazla Kişi Oynadı

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici The Game Kitchen, zorlu aksiyon platform oyunu Blasphemous'un bir milyon oyuncu sayısını geride bıraktığını duyurdu.

Team17 ve The Game Kitchen, bu başarının şerefine ekip üyelerine bir milyon plaketi yolladı.

Geliştirici ekip Steam üzerinden oyunculara teşekkür etti ve oyuncular sayesinde Blasphemous üzerinde çalışmaya devam ederek başlangıçta planladıklarından daha fazla ücretsiz içerik eklediklerini belirtti.
 
En son 18 Şubat'ta Strife and Ruin güncellemesi yayınlandı ve Bloodstained: Ritual of the Night etkinliğini, Boss Rush modunu ve 8-bit görsellik modunu ekledi.
 
Blasphemous PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda. PC'de Prime Gaming ile 1 Nisan'a kadar ücretsiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid Blasphemous Aksiyon Platform hack-n-slash
Final Fantasy VII Remake Intergrade'in Yuffie DLC'si İki Bölüm Uzunluğunda Olacak The Sinking City Steam'den Tekrar Kaldırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

3.3.2021 22:17:04

0
Cok guzel bir oyundu.Piksel artin en guzel orneklerinden biri,tablo gibi hissettiren bircok bolumu vardi.Hayal gucunun sinirlarini zorlayan bosslarida barindiriyor oyun.Yapimci ekip hala ucretsiz icerik yamalariyla da bu guzel oyuna destegini devam ettiriyor.

Hudson51

3.3.2021 15:25:04

+2
Oyun bir takım tasarımsal hataları olsa da gerek görselliği gerekse de oynanılabilirliği ile oldukça tatlı bir oyundu. Prime ile verilmesi aşırı güzel olmakla beraber indirimlerde Steam de ki parasını da hak ediyor. Ama yine de oynamayanlar hemen 8 TL'e Amazon Prime alıp oyuna sahip olabilirler. Üstelik hala da güncelliyor olmaları güzel.

BSC Misafiri

3.3.2021 13:37:58

+2
görsellik olarak şu ana kadar gördüğüm en iyi pixel grafikler.

narkotik_1989

3.3.2021 13:37:12

+1
Çok zor oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blasphemous ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız