Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blade Runner'dan ilham Alan Vigilancer 2099 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Blade Runner ve iptal edilen PREY 2 oyunundan esinlenen üçüncü şahıs siberpunk bağımsız yapım Vigilance 2099 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Envoidant Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bu yapım şu anda Unreal Engine 5 oyun motoruna geçiş yapmış durumda. Oyun daha önce Unreal Engine 4 motoru ile geliştiriliyordu.
 
Vigilancer 2099 Unreal Engine 5 oyun motoruna geçiş yapıyor
 
 
 
Hem ödül avcılığı hem de aksiyon unsurlarına sahip olarak karşımıza çıkacak Vigilancer 2099, üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip. Açık dünya tek oyunculu bir yapıyı sergileyecek olan bu oyun aksiyon ve rol yapma unsurlarını da bünyesinde barındırıyor.
 
Vigilancer 2099 oyununda biz oyuncular olarak para kazanabilecek, çeşitli teçhizatları alabilecek ve özelleştirebileceğiz. Oyun gelecek temasını yansıttığından dolayı da araçlar ile havadan veya karadan şehri keşfedebilecek veya yürüyerek ilerleyebileceğiz.
 
Vigilancer 2099 prototip oynanış fragmanı
 
Bu son prototip oynanış videosu, uçan araçları, koşu animasyonunu, çeşitli robot NPC'leri ve daha fazlasını gösteriyor. Oyunun ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi de yer almıyor.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye nişancı
Moss ve Moss: Book II PlayStation VR2'ye Geliyor Tom Clancy's The Division Resurgence için Oyunun Dünyasını Tanıtan Fragman Yayınlandı

sh4dy_081991

8.12.2022 15:27:15

+1
Grafikleri cok iyi. Watch dogs'ada benziyor gameplayi falan. Keske buyuk bir yapimcidan destek alabilseler sonunda iyi bir oyun cikardi eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vigilance 2099
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız