Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blacksad: Under the Skin 5 Kasım'a Ertelendi

 
Yayıncı Microids ile geliştiriciler Pendulo Studios ve YS Interactive 26 Eylül'de çıkış yapması planlanan Blacksad: Under the Skin'in 5 Kasım'a ertelendiğini duyurdu.

Microids tarafından belirtilene göre, "Geliştirici ekipler bu ekstra zamanı tek bir amacı göz önünde bulundurarak kullanacak. O da, oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak."
 
İspanyol yazarlar Juan Diaz Canales ve Juanjo Guarnido tarafından yaratılan Blacksad isimli dedektiflik çizgi roman serisinden esinlenen adventure oyunu Blacksad: Under the Skin 5 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Nintendp Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

Daha önce yayınlanan hikaye fragmanını ve "Çizgi Romandan Oyuna" başlıklı geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Blacksad: Under the Skin dedektiflik çizgi roman serisi adventure oyunu Microids Pendulo Studios YS Interactive
Digimon Survive Açılış Sinematiği Sıra Tabanlı Strateji Rol Yapma Oyunu Tears of Avia Xbox One ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blacksad: Under the Skin ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız