Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Mesa Önümüzdeki Hafta Erken Erişimden Çıkıyor

 
Geliştirici Crowbar Collective, Black Mesa 1.0 sürümünün 5 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
İlk Half-Life oyununun üçüncü parti remake'i geçtiğimiz aylarda Xen bölümleri ile birlikte aslında tamamlanmıştı ve tam oyun şu anda oynanabilir durumda.  
 
1.0 sürümü çeşitli iyileştirmeler ile düzeltmeler içerecek ve başarımlar ekleyecek. 1.0 sürümünden sonra oyun yine desteklenmeye devam edecek.
 
Proje liderli Adam Engels oyunla ilgili olarak,
 
"Geliştirme surecinin büyük bir kısmında, Black Mesa gönüllü olarak yaptığımız bir projeydi. Oyunun satışa sunulabilmesi için yeşil ışık aldıktan sonra oyundan para kazanmaya başlamamız Haziran 2015'in sonlarını buldu." 
 
"Yakında çıkacak 1.0 sürümünün oyunun en iyi, en cilalanmış ve en eğlenceli sürümü olduğunu düşünüyoruz. Projemiz ile ilgili beklenti ve heyecan gurur verici."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Half Life Black Mesa Black Mesa Source PC
Monster Hunter Ekibi de Corona Virüsü Sebebiyle PAX East 2020 Etkinliğine Katılmayacak Electronic Arts da Corona Virüsü Sebebiyle Oyun Geliştiricileri Konferansına Katılmayacak

xenferious

26.2.2020 01:54:10

0
Multiplayer i çıkış yakalarsa bir müddet oynanır yoksa beni heyecanlandırmadı. Oppossing Force u yapsalar daha iyi olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Mesa Source
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız