Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Fashion Police Squad Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı No More Robots ve geliştirici Mopeful Games, moda temalı retro birinci şahıs nişancı oyunu Fashion Police Squad'ın 2 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Fashion Police Squad, ilk olarak PC için 15 Ağustos 2022'de Steam ve Epic Games Store üzerinden piyasaya sürüldü.
 
Moda temalı nişancı oyunu 
 
 
 
Fashion Police Squad adlı oyun adında da anlaşılacağı gibi moda temalı bir polisiye oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde modayı takip eden bir şehir bulunuyor ve bu şehirde herkes moda düşkünü. Ancak ortada bir sorun bulunuyor: Bu şehir şu anda saldırı altında.
 
Oyun içerisinde saldırı altında olan bu şehri kurtarmak bizim temel amacımız. Modanın ayaklar altına alınmaya çalışıldığı bu yerde geniş paça pantolonlar, dar takım elbiseli düşmanlar, çorapla giyilmiş sandaletler ve daha fazlası yer alıyor. Bizim de amacımız bu moda düşmanlarına karşı gelmek ve gerçek modanın ne olduğunu bunlara göstermek. 
 
Oyunda retro tarzı bir grafik stili benimsenmiş durumda. Hem eskiye gitmek hem de nostalji bir nişancı aksiyon oyunu deneyimlemek isteyenler bu yapıma bir göz atabilir. 
 
Fashion Police Squad konsol çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Fashion Police Squad
Platform Macera Oyunu Nocturnal Duyuruldu Ubisoft Önümüzdeki Yıl 11 Oyun Yayınlayacak: İşte Liste

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fashion Police Squad
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız