Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Bakış Açısına Sahip Bulmaca Oyunu "Maquette" Duyuruldu

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Graceful Decay'in yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip olan bulmaca oyunu Maquette duyuruldu. Bir de oyun için fragman paylaşıldı. Oyun, Türkçe altyazı ve arayüz desteğine sahip olacak.
 
Oyun sadece PC için duyuruldu ve bir çıkış tarihi ne yazık ki açıklanmadı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Maquette sizleri, oyundaki tüm nesnelerin, bitkilerin ve yapıların aynı anda hem küçük, hem de büyük olduğu ilginç bir dünyaya götürüyor. Maquette, Maurits Cornelis Escher'in eserleri gibi kısır döngüye girmiş, nesnelerin hem büyük hem de küçük olduğu bir oyun.
 
Oyunda, zaman zaman binalardan ve duvarlardan daha büyük bir dev gibi hissedeceksiniz. Ancak daha fazla dolaştığınızda küçük bir çatlağın yanında, kendinizi çok küçük hissedeceksiniz. 
 
Maquette'de; modern bir aşk hikayesinde, her gün insanın karşısına çıkabilecek problemlerle karşılaşacaksınız. Bazen küçük sorunlar, aşılamaz sorunlara dönüşebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Maquette PC bulmaca fps birinci şahıs oyun
Lost Words: Beyond the Page 27 Mart'ta Stadia için Çıkacak, Oynanış Videosu Yayınlandı Pokemon Sword ve Shiled'ın Yeni Efsanevi Pokemonu Tanıtıldı: "Zarude"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Maquette
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız