Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Dünya Savaşı FPS Oyunu Tannenberg PC için Çıktı

 
Verdun geliştiricisi Blackmill Games'in yeni Birinci Dünya Savaşı birinci şahıs nişancı oyunu Tannenberg bugün itibarıyla PC için çıkış yaptı.

Oyunun standart sürümü 32,00 TL, Supporter sürümü 42,50 TL'den Steam'de satışta. Ayrıca Verdun'a sahip olan kullanıcılara %25 indirim kuponu sunuluyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

64 oyuncunun muharebe meydanında her biri farklı stratejik avantaj getirecek kilit sektörlerin kontrolünü sağlamak için savaşmasıyla birlikte; Tannenberg, 1. Dünya Savaşı'nda Doğu Cephesi'nin büyük muharebelerini tekrar hayata döndürüyor. Rus İmparatorluğu, Almanya ve onların müttefikleri, ilk şahıs nişancı (FPS) oyuncularına ve tarih hayranlarına yepyeni bir deneyim sunuyor.
 
Altı tim, oyunculara taktiksel özgürlük tanıyan altı harita ve yapay zekâ (AI) bot tam destekli 64 oyunculu oyun modu bulunuyor; böylece epik savaşları ne zaman olursa olsun deneyimleyebilirsin! WW1 Game Series'nin ilk girdisi olan Verdun'da ayrıntıya verilen önemin aynısını göstererek her şey yeniden yaratıldı.
 
Bu tarihsel oyun, Doğu Cephesi'nin gölleri, ormanları, dağları ve karlı platolarında geçiyor - tarihin en ikonik kuşatma savaşlarından biri olan 1914'teki Tannenberg Muharebesi'nden ilham alıyor. Oyuncular; Rus Frontovik ve Kazak timleri ile Romenler tarafından savaş meydanına getirilen ve gerçeğine yakın modellenmiş ekipman ile başa çıkmakta uzmanlaşabilecekler ya da İttifak Güçleri'ne katılarak Avusturya-Macaristan K.u.K. timi, Alman Piyadeleri ve Bulgarlar'ın yanında savaşacaklar.
 
Tannenberg çeşitli oyun modları sunuyor - bunlar arasında; 64 oyuncunun hedeflerin ve cephe hatlarının sürekli değiştiği büyük haritalar üzerinden savaştığı, Doğu Cephesi'ndeki savaşın doğasını gözler önüne seren heyecan verici Manevra oyun modu da var. Dört kişilik timinizle birlikte çalışarak ve farklı becerilerinizden yararlanarak ölümcül savaşlarda hayatta kalın. Gerçeğine yakın silahlar, sahici üniformalar, rahatsız edici derecede vahşet ve gerçek muharebelere dayandırılan haritaları da içeren tarihsel detay zenginliği vardır.
 
Bu, Doğu Cephesi'ndeki topyekûn savaş! Topçu yalım ateşi ve zehirli gazlardan öldürücü ağır makineli silahlar ve etkili tüfeklere kadar birçok silah türünde uzmanlaşın. Savaş meydanı tehlikeli bir yerdir ve biraz düşünmek hayatta kalmana yardımcı olacak – ateş edin, gözünüzü dört açın ve şiddetli sıcak çatışmalarda çarpışmak için her zaman tetikte olun.
 
Tannenberg'in Manevra oyun modu; 64 oyuncu, büyük açık haritalar ile hücum edeceğin ve savunacağın sektörleri kendin seçma özgürlüğü sayesinde Doğu Cephesi'ndeki savaşın özünü yansıtıyor. Sadece düşmanların, siz aynısını yapmadan önce, gizlice arkanıza geçmediğinden ve etrafınızı sarmadığından emin olun.
 
WW1 Game Series, şimdi Tannenberg ve Verdun'u da kapsıyor Batı Cephesi'nde kuruluyor). Sahici 1. Dünya Savaşı nişancıları, sürekli değişen cephe hatlarının kontrolü için savaşan oyunculara geniş bir tim yelpazesinden seçim yapma olanağı sunuyor.
 
Doğu Cephesi'nin atmosferini, Verdun'daki aynı gerçeklik seviyesinde yeniden yarattık. Geniş çaplı bir araştırma yapıldı; üniformalar en ince ayrıntısına kadar yeniden yaratıldı ve silahlar referanslarıyla aynı olacak şekilde modellendi. Haritalar, Galiçya'nın yüksek ormanlarından yakma ve yıkma taktiklerine maruz kalan bir Polonya köyüne kadar büyük bir coğrafyaya dayanan gerçeğe uygun yerler ve arazi düzeni kullanıyor.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Tannenberg 1. dünya savaşı oyun fps savaş oyunu oyun
Dragon Quest: Your Story 3D CG Filmi Duyuruldu Metro Exodus İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Çöp Adam

16.2.2019 08:36:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85 Birileri nickinin hakkını vermiş :)
Yüzde yüz katılıyorum addidas_85 Merak etme Almanlar garanti veriyorlardır o ayakkabıya. Bu kadar sanki küfür yemiş gibi savunup kendinizi kepaze etmenize gerek yok. Bu arada Tayfun Gerz. "Erkenden Dünya" Umarım bir gün okursun da buralarda alman hayranı ergen özentiliği yaparak boyundan büyük işlere kalkışmazsın.

addidas_85

16.2.2019 02:24:10

0
Birileri nickinin hakkını vermiş :)

Watton1

15.2.2019 18:20:56

0
1.Dünya savaşı burda bitmemiş.

Çöp Adam

15.2.2019 00:36:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Almanların en önemli başarıyı elde ettiği cephe ama BF1'de yayınlanmamıştı. Çok sinirime gitmişti. Belki de diğer rus haritalarından farkı olmayacağından öyle yapmış olabilirler ama 1 harita olması lazımdı. Ruslar kayıplarla beraber büyük esir ve silah kaybediyorlar :)
Ay canım benim ne kadar sinirine gitmişti? 20-30 cm falan mı :) Almanlar' ın en önemli başarıyı elde ettiği cepheymiş. Ruslar çok esir vermiş, çok silah kaybetmiş. Ay ne sevinmiş ne zevklenmiş. Bir de gülücük atmış. Üzülme hans bir gün sizinkiler de kazanır rüyalarında falan. Tırt bir zaferden sonra reklam yapmana gerek kalmaz uyanınca bir yıkanır geçersin.

BSC Misafiri

14.2.2019 06:40:29

0
Almanların en önemli başarıyı elde ettiği cephe ama BF1'de yayınlanmamıştı. Çok sinirime gitmişti. Belki de diğer rus haritalarından farkı olmayacağından öyle yapmış olabilirler ama 1 harita olması lazımdı. Ruslar kayıplarla beraber büyük esir ve silah kaybediyorlar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tannenberg
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız