Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birbirinden Güzel Ücretsiz Dishonored 2 Temaları

   Eğer şu an PlayStation 4 üzerinde kullandığınız temadan sıkıldıysanız Bethesda ve Sony'nin sizlere güzel bir haberi var. Eylül ayının başıyla birlikte PlayStation 4 sahiplerine Dishonored 2 temaları sunuldu. Üstelik 3 tane ve 3'ü de ücretsiz.
 
   Temalara buradaki linkten ulaşabilirsiniz. Videolarına ise aşağıdan.
 
 
 
 
   Corvo Attano ve Emily Kaldwin adındaki iki ana karaktere sahip olacağımız ve bu iki karakterinde birbirinden farklı özelliklere sahip olacağı Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Eğer oyunu ön sipariş yaparsanız Dishonored Definitive Edition sürümünün ücretsiz bir kopyasına da sahip oluyorsunuz. Bu kampanyanın belli bir süre için geçerli olduğunu hatırlatalım. Oyunun ön siparişi fiyatları ise; Steam üzerinde 219 TL, PlayStation 4 üzerinde 224 TL ve Xbox One'da ise Limited Edition adı altında 211,50 TL.
 
   Arkane Studios yaratıcı yönetmeni Harvey Smith daha önce gelen sorular üzerine "Çoğu oyuncu için ilk Dishonored 8-12 saat sürdüyse Dishonored 2 muhtemelen 12-20 saat civarında sürecek." açıklamasını yapmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored Arkane Studios Bethesda Dishonored 2 PC PS4 Xbox One
NBA 2K17, Xbox One S Üzerinde HDR Desteği Sunacak Shadow Warrior 2, 13 Ekim Tarihinde PC için Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Soran Adam.

3.9.2016 16:13:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Parali zaten dinamik temalarin %90ı. Karnaca temasi guzel olmus manzara hos fakat buyuk dishonored 2 yazisi goruntuyu bozuyor neyseki alt menude yazi kayboluyor guzel tema.
Bu mesajı yazmaya gelmiştim.

Boone

2.9.2016 21:11:48

+1
Üçü de çok kaliteli ve güzel temalar. Hangisini kullanacağımı şaşırdım resmen :D

2K

2.9.2016 15:54:03

0
Bazı arkadaşların temalar paralı mı olacaktı birde diye düşünmelerini anlıyorum ama güzel olanların çoğu paralı ne yazık ki. Yani haberde 3'de ücretsiz olarak belirtmesi iyi olmuş, yoksa indirmek için bakmazdım bile. Temalar güzel gözüküyor, ilk oyunun Definitive Edition'ı almaya hiç gerek yok grafik tarzından dolayı. Eğer sırf konsol oyuncusu olsanız bile PC'de tost makineleri bile açmayı başarıyor 2 TL'ye alın oynayın. İlk oyun 8-10 saat sürdüyse o oyuncular hiç bir şey okumadan, farklı yolları keşfetmeden blink ile ilerleyip bölümleri tamamlamıştır. Hitman, Deus Ex gibi bir yapısı olduğu için ne yapacağını biliyorsanız daha kısa bile sürebilir ama keyfi bölüm içersinde sırları keşfetmek, yan görevleri almak, tamamlayınca çıkıyor. Bir de ilk oyun gibi bir gizli bir aksiyon bitirmek ile oyun süresi uzayacaktır ki oynanış tarzları tamamen farklı. İlk oyun harika bir oyundu fakat tek sorunu iş olsun diye konulmuş iyi ve kötü sonlarıydı, son anda koymuşlar gibi duruyordu, umarım bu sefer daha detaylı olur.

KAKÁ

2.9.2016 15:03:12

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Birde parayla verselerdi
Parali zaten dinamik temalarin %90ı. Karnaca temasi guzel olmus manzara hos fakat buyuk dishonored 2 yazisi goruntuyu bozuyor neyseki alt menude yazi kayboluyor guzel tema.

ultralisan

2.9.2016 13:24:43

0
Birde parayla verselerdi

StativeDread

2.9.2016 13:05:11

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yahu tamam falan da şu haberi bu kadar çoşkuyla yazmanın sebebi nedir? "üç tane tema ve üçü de ücretsiz!!"
İstediği gibi de paylaşır. Bunu yargılamaya hakkınız yok. Geç yayınlasa da ayrı bir sitem edersiniz. Ben cidden anlamıyorum sizin gibileri... Bu arada haber için teşekkürler.

BSC Misafiri

2.9.2016 12:28:17

+4
Yahu tamam falan da şu haberi bu kadar çoşkuyla yazmanın sebebi nedir? "üç tane tema ve üçü de ücretsiz!!"
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored 2
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız