Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Biomutant'ın Birkaç Ay İçinde Çıkması Bekleniyor

 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Biomutant'ın yakın zamanda çıkması bekleniyor.

THQ Nordic'i bünyesinde barındıran Embracer Group'un finansal sonuçlarının açıklandığı raporda, Biomutant'ın bu mali yıl içerisinde yani 31 Mart 2021'den önce çıkacağı yazıyor.
 
Biomutant'ın ilk başta 2018'de çıkması planlanıyordu fakat birçok defa ertelendi. En son geçtiğimiz Haziran ayında oyunun geliştirme sürecinin son aşamasında olduğu ve son ayarlamaların yapıldığı açıklanmıştı.

Steam sayfası da oyunun 2021'de geleceğini belirtiyor. Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Experiment 101'den net çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yok.
 
Son yayınlanan dokuz dakikalık oynanış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Biomutant THQ Nordic Experiment 101
Eski Santa Monica Geliştiricisi Yeni God of War'un PS4'e de Geleceğinden Emin Xbox Kontrolcülerinin Hâlâ Pil Kullanma Sebebi Duracell ile Yapılan Uzun Süreli Anlaşma (Güncelleme)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.1.2021 19:31:19

0
Pire gibi maşallah

BSC Misafiri

7.1.2021 17:21:23

0
2015 yılında geliştirmeye başlamışlardı. 2018'de çıkacak diye duyurdular. 2018 geldi geçti oyun çıkmadı. Sonra 2019'un son çeyreğinde gelecek dediler ama 2019'da geçti. Şimde 2021'de çıkacak deniliyor. Bu oyun nasıl bir şey böyle 7 senedir geliştiriliyor. GTA6 mı yapıyorlar

BSC Misafiri

7.1.2021 16:26:26

0
oyun hakkında bilgi paylaşmadan reklam çalışması yapmadan 3 ay içinde çıkarılması kötüye işaret. uzun süredir bekliyordum ama pek umutlu değilim artık ucuz olursa alınır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Biomutant
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız